EUROLEAGUE

Μπάγερν: Στα χνάρια του Παναθηναϊκού AKTOR, ανακοίνωσε ότι θα αγωνίζεται σε glass floor από τη νέα σεζόν

Το glass floor της Μπάγιερν
Το glass floor της Μπάγιερν PRINT SCREEN FROM BAYERN BASKETBALL OFFICIAL TWITTER

Η Μπάγερν βαδίζει στα βήματα του Παναθηναϊκού AKTOR, καθώς το BMW Park, στο οποίο θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν η ομάδα του Μονάχου, αποκτά glass floor.

Μετά τον Παναθηναϊκό AKTOR και το ΟΑΚΑ, η Μπάγερν θα γίνει η δεύτερη ομάδα της EuroLeague που θα εξοπλίσει το γήπεδό της με glass floor, μπαίνοντας με άλλο αέρα στη σεζόν 2024/25.

Από τη νέα χρονιά, λοιπόν, η ομάδα του Μονάχου θα δίνει τις εντός έδρας αναμετρήσεις της σε glass floor στο υπερσύγχρονο BMW Park. Στον εναρκτήριο αγώνα της στην EuroLeague η πρωταθλήτρια Γερμανίας θα υποδεχθεί την Ρεάλ (3/10), ενώ η πρώτη ελληνική ομάδα που θα επισκεφτεί το νέο γήπεδο της Μπάγερν θα είναι ο Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της EuroLeague στις 25 Οκτωβρίου, με τα εισιτήρια να έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Η συμφωνία της γερμανικής ομάδας με την κατασκευαστική εταιρεία που έχει αναλάβει το project θα έχει διάρκεια έως το 2030. Το glass floor θα καλύπτει έκταση 580 τετραγωνικών μέτρων και σε αυτό θα εμφανίζονται την ώρα του αγώνα, ειδικά εφέ, live στατιστικά και διαδραστικά animations.

Το tweet της Μπάγερν:

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ