ΠΑΟΚ

Μπάλντγουιν: "Έρχομαι..."

Μπάλντγουιν: "Έρχομαι..."
Μπάλντγουιν

"Έρχομαι να μιλήσω με τον ΠΑΟΚ" λέει ο Αμερικάνος τεχνικός Ταμπ Μπάλντγουιν. Εν αναμονή του Δ.Σ

Ο Ταμπ Μπάλτνγουιν είχε ήδη κλείσει αεροπορικά εισιτήρια με προορισμό την Θεσσαλονίκη από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. Σκοπός του ταξιδιού του Αμερικανού τεχνικού δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από το να συλλέξει από κοντά πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ, το δυναμικό του, τις προοπτικές για τη νέα χρονιά και όχι μόνο ώστε να έχει ιδία άποψη και να είναι έτοιμος σε περίπτωση που δεχτεί κάποια πρόταση – όπως φαντάζει και το πιο πιθανό - για την απάντησή του.
Ουσιαστικά με την κίνησή του αυτή ο Μπάλτνγουιν φανερώνει ότι όχι απλώς γνωρίζει για το ενδιαφέρον που υπάρχει τις τελευταίες μέρες από πλευράς ΠΑΟΚ και του Τάκη Πανελούδη στο πρόσωπό του αλλά ότι και ο ίδιος είναι θετικός στο να έρθει και να αναλάβει τις τύχες της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά τις πληροφορίες που συνέλεξε μπορεί να τον ξεχώρισε όμως παρά την άφιξη του Αμερικανού τεχνικού στην Θεσσαλονίκη θα πρέπει να υπάρξει πρόταση και ακολούθως συμφωνία.Όσο για το σημερινό δ.σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ; Σε αυτό θεωρείται σίγουρο ότι βασικό θέμα συζήτησης θα είναι το τι μέλλει γενέσθαι με το ποιος θα είναι ο τεχνικός της νέας χρονιάς. Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα κληθεί να οδηγήσει τον «Δικέφαλο» στη νέα αγωνιστική περίοδο.Από την πλευρά του ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τάκης Πανελούδης, όπως είχε γίνει γνωστό από τις προηγούμενες μέρες αναμένεται να προτείνει το όνομα του Ταμπ Μπάλτνγουιν και απομένει να φανεί τι θα πουν οι υπόλοιποι.

Το γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι τα περισσότερα από τα υπόλοιπα μέλη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ όπως έχουν εκφραστεί στα προηγούμενα δ.σ. επιθυμούν την παρουσία ενός Έλληνα τεχνικού ως αντικαταστάτη του Βαγγέλη Αλεξανδρή με τα ονόματα των Σούλη Μαρκόπουλου και Κώστα Φλεβαράκη να είναι τα δύο που έχουν ακουστεί όλες αυτές τις τελευταίες μέρες.

Όπως και να έχει από το βράδυ θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Στην περίπτωση πάντως που ο Τάκης Πανελούδης ως πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πάρει την ευθύνη πάνω του τότε ο Ταμπ Μπάλντγουιν θα διατηρήσει να έχει τον πρώτο λόγο και θα απομένει μόνο η συμφωνία.

Μπάλντγουιν: "Έρχομαι να μιλήσω με τον ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ ο Ταμπ Μπάλντγουϊν μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός κόουτς, που υπήρξε τα τελευταία χρόνια τεχνικός της Εθνικής Νέας Ζηλανδίας, τόνισε πως έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να συνομιλήσει με τη διοίκηση της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ...

Πιο συγκεκριμένα, ο 49χρονος προπονητής δήλωσε: "Είναι πρώιμο να μιλήσουμε για συμφωνία. Έρχομαι στη Θεσσαλονίκη, θέλω πρώτα να μιλήσω με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μετά θα δούμε. Δε γνωρίζω πολλά για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά έχω δουλέψει δύο χρόνια στην Τουρκία και ήταν η πρώτη μου γνωριμία με το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Εάν τελικά έρθω στον ΠΑΟΚ θα μάθω περισσότερα, άλλωστε η προπονητική είναι παγκόσμια ιδιότητα. Θέλω να έρθω στην Ευρώπη και να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ. Από την Εθνική Νέας Ζηλανδίας παραιτήθηκα μετά το Παγκόσμιο της Ιαπωνίας πέρσι.

Έχω απεριόριστο σεβασμό για την Εθνική Ελλάδας, η νίκη της επί των ΗΠΑ είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει ποτέ. Στον τελικό με την Ισπανία οι Έλληνες έμειναν από δυνάμεις"



.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ