ΑΡΗΣ

Μπάρλος: "Είμαι κομμάτι του Άρη"

Μπάρλος: "Είμαι κομμάτι του Άρη"
Μπάρλος

Ο Νίκος Μπάρλος παραδέχτηκε πως θέλει να παραμείνει στις τάξεις του Άρη και τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ο Μπάρλος, αρχικά, έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που τελείωσε για τον Άρη λέγοντας: "Ο στόχος που είχε μπει στο μυαλό μου όταν ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Άρη, ήταν ότι θα ήθελα ο απολογισμός που θα γινόταν στη συνέχεια, να είναι θετικός.

Δύο χρόνια μετά, ο απολογισμός δεν είναι πολύ καλός. Στη συνέντευξη τύπου μετά τον τελευταίο αγώνα της ομάδας αυτό το συναίσθημα έβγαλα, αλλά δεν έχω και στα χέρια μου κάτι, ώστε να αλλάξω κάτι. Το κομμάτι της αποτυχίας δεν το αποδέχομαι εύκολα".



Ερωτηθείς για το τι έλειψε και ο ΑΡΗΣ δε διέγραψε την πορεία που όλοι θα ήθελαν, απάντησε: "Το να πρωταγωνιστήσει η ομάδα ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι πάρα πολύ, αλλά ήταν και κάτι που έβγαινε αρνητικά κάποιες φορές. Πέρα από κάποιες εκλάμψεις που είχαμε και παίζαμε καλό μπάσκετ, δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Πρέπει να προβληματιστούμε με την πορεία μας, να δούμε ποια είναι τα λάθη μας και να μην τα ξανακάνουμε, γιατί αυτό είναι το σημαντικό. Λάθη γίνονται, αλλά δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται. Πάντως, σίγουρα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας"

.

Σχετικά με το αν θα μπορέσει αυτή η αγωνιστική χρονιά να αποτελέσει εφαλτήριο για τον Άρη, σχολίασε: "Αυτό υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας και θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν ότι έφταιξε.

Το έχω ξαναπεί ότι το μπάσκετ θα διανύσει μίζερη κατάσταση στη συνέχεια. Όποια ομάδα καταφέρει να αποκτήσει ένα καλό σύνολο, τότε εύκολα μπορεί να μπει στην τρίτη θέση, γιατί οι άλλες δύο ομάδες στις πρώτες θέσεις είναι πολύ μακριά.

Για να μιλήσω και με πράξη, αν δεν ήταν ο Άρης πέρσι, η Ευρωλίγκα δε θα του είχε δώσει wild card για τη συμμετοχή στα προκριματικά της διοργάνωσης. Αυτό δείχνει το ειδικό βάρος της ομάδας και τη δύναμη του κόσμου που τη στηρίζει"



.

Για το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Άρη ο Μπάρλος σημείωσε πολύ χαρακτηριστικά: "Ο Άρης δεν είναι εύκολη ομάδα ή εύκολος ο κόσμος του. Θα έλεγα ότι είναι κατάρα ή ευχή για κάποιον παίκτη να παίζει στον Άρη, γιατί πρόκειται για ομάδα που κοιτάει μόνο τίτλους. Εγώ είχα δύο καλά χρόνια, αλλά δεν πετύχαμε τους στόχους μας.

Με τιμάει πολύ το ενδεχόμενο να μου γίνει πρόταση να μείνω στην ομάδα μετά από δύο χρόνια. Αν και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι πολύ θετικό. Βέβαια, προηγούνται άλλα ζητήματα, όπως το να βρεθεί διοίκηση.

Αν μου γίνει πρόταση, θα με τιμήσει, θα το σκεφτώ σοβαρά και το σίγουρο είναι ότι κανένας παίκτης δε θέλει να φεύγει από τον Άρη. Θεωρώ ότι είμαι ακόμη κομμάτι του Άρη. Ελπίζω να είναι καλές οι συνθήκες για του χρόνου και σίγουρα υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί"



.

Σχετικά με τη συνεργασία του ίδιου με τον Ντέιβιντ Μπλατ, είπε: "Με κορμό κάποιων καλών βασικών παικτών και προπονητή μεγάλης αξίας, σίγουρα υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία για τον Άρη. Ο Μπλατ «γουστάρει» πολύ την ομάδα - για να το πω πιο λαϊκά - και θα ήθελε να πάρει το αίμα του πίσω. Τον εκτιμώ πολύ, είχα άψογη συνεργασία μαζί του και μου ζητούσε να βοηθήσω την ομάδα.

Αναφερόμενος στους οπαδούς του Άρη, ο Μπάρλος δήλωσε πως: "Η κάθοδος των Μυρίων ήταν δέκα χιλιάδες, εμείς ήμασταν 25.000 κόσμου στον τελικό Κυπέλλου, στο ποδόσφαιρο. Με έπαιρναν από Αθήνα και Πάτρα εκείνες τις μέρες και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν. Ακόμη και τώρα τους λέω ότι αυτά τα βλέπουν από έξω, ενώ από μέσα δεν μπορούν καν να φανταστούν πώς είναι.

Τέλος, σε ένα σχόλιο για τους τελικούς της Α1 που διεξάγονται ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, τόνισε: "Ο Ολυμπιακός απογοήτευσε στο πρώτο παιχνίδι και φάνηκε ασύνδετος. Στο επόμενο παιχνίδι σίγουρα θα είναι αλλιώς τα πράγματα. Όσο για το μικρό τελικό, θα γίνει μια πραγματική μάχη.

Οι ομάδες είναι σίγουρα πολύ δουλεμένες και αυτό τους βγήκε μέσα στο γήπεδο. Όταν έβλεπα το ρόστερ μας πέρσι, έλεγα ότι κι εμείς θα κάναμε περίπατο. Τίποτα, όμως, δεν πρέπει να μένει στα χαρτιά, αλλά να μεταφέρεται και μέσα στο γήπεδο"

.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ