ΑΡΗΣ

Μπάρλος: "'Ήρθαν φτασμένοι παίκτες"

Μπάρλος: "'Ήρθαν φτασμένοι παίκτες"
Μπάρλος

Λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με το Μαρούσι ο Νίκος Μπάρλος μίλησε για την κρισιμότητα του αγώνα

" Είναι κίνητρο για όλους, το γεγονός ότι θα ξεκινήσουμε δυνατά τη φετινή χρονιά. Βέβαια, από την αρχή της προετοιμασίας είμαστε συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις και το μυαλό το έχουμε στη δουλειά. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε μπει σε ρυθμούς αγώνα και ρυθμούς πρόκρισης", είπε στα "Αθλητικά Νέα 98.7" ο έμπειρος φόργουορντ.

" Τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες, όμως όλοι γνωρίζουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε και τι ευθύνες έχουμε. Η εμπειρία αρκετών πλέον παικτών στο ρόστερ θα αποτελέσει το πρωταρχικό στοιχείο της ομάδας. Προσωπικά νιώθω ευθύνες για τον περσινό αποκλεισμό από το Μαρούσι, όμως πρέπει να αντεπεξέλθουμε των δυσκολιών μέσα από τη δουλειά που έχουμε κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα".

Για το αν οι φετινοί αγώνες με το Μαρούσι αποτελούν ευκαιρία για εκδίκηση, ο Μπάρλος εξήγησε: " δεν έχω εκδικητικές τάσεις, όμως θέλω να κερδίσουμε. Βέβαια, το πείσμα δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει από το στόχο μας. Με πείραξε ο αποκλεισμός πριν λίγους μήνες και θα πρέπει να πάρουμε το αίμα μας πίσω".

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει την Τετάρτη στο "Αλεξάνδρειο" και ο Πατρινός άσος δήλωσε σχετικά: " είναι θετικό να κερδίσουμε, χωρίς όμως να κοιτάμε τη διαφορά πόντων. Πρέπει να κερδίσουμε έστω και με ένα πόντο, ώστε να έχουμε το ψυχολογικό πλεονέκτημα για τη δεύτερη αναμέτρηση".

"Το σύστημα της διαφοράς πόντων αποτελεί μία ειδική περίπτωση και απαιτεί πολύ προσοχή από την πλευρά μας. Ακόμη κι αν κερδίσουμε δεν θα πρέπει να επαναπαυτούμε, διότι το Μαρούσι έχει δείξει ότι αποτελεί μία αξιόλογη ομάδα

".

Για τη ρεβάνς είπε: " Το Μαρούσι κάθε χρόνο ακολουθεί μία πολύ καλή πορεία και δείχνει το πόσο αξιόλογη ομάδα είναι. Οι παίκτες που την απαρτίζουν ξέρουν τι ζητούν και η έδρα της είναι πολύ καλή. Θα την χαρακτήριζα... "στοιχειωμένη". Είναι θετικό που θα αγωνιστούμε στο ΟΑΚΑ κι όχι στο κλειστό του Αγίου Θωμά".

Tέλος, αναφέρθηκε στις φετινές μετεγγραφές της ομάδας: " Οι παίκτες που ήρθαν είναι φτασμένοι, έχουν μεγάλη εμπειρία και δεν θα είναι κομπάρσοι. Οι μεταγραφές των Ντικούδη, Κακιούζη και Χατζηβρέττα είναι κάτι παραπάνω από... πινελιές, είναι ζωγραφιές! Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ μαζί τους και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν στα μέγιστα την ομάδα".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ