ΑΡΗΣ

Μπάρλος: "Μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε"

Μπάρλος: "Μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε"
Μπάρλος

"Μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε" τόνισε ο Νίκος Μπάρλος, μιλώντας για το ματς της Τρίτης

- Το θεμέλιο για να προκριθεί ο Άρης στα προημιτελικά, είναι να κάνει το «3 στα 3» στην έδρα του. Θα γίνει η καλή αρχή κόντρα στη Λε Μαν;


"Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε νικηφόρα τα παιχνίδια στο γήπεδό μας. Υποχρεούμαστε να κάνουμε στο ‘3 στα 3’ για να έχουμε βάσιμες ελπίδες πρόκρισης. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά έχουμε τις δυνατότητες για να τα καταφέρουμε, αρκεί να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας κάθε φορά. Ασφαλώς και θα έχει μεγάλη σημασία η συμπαράσταση του κόσμου μας, τον οποίο χρειαζόμαστε στο πλευρό μας".



- Σε ποια σημεία θα επικεντρώσετε την προσοχή σας, στον αγώνα με τη Λε Μαν;


"Οι γαλλικές ομάδες έχουν έναν χαρακτηριστικό τρόπο παιχνιδιού. Από τη μία πλευρά δεν είναι οι καλύτερες στο ‘διάβασμα’ του παιχνιδιού, αλλά από την άλλη έχουν πλούσια αθλητικά προσόντα και βασίζονται πάρα πολύ σε αυτά. Πρέπει να τους εμποδίσουμε να τα εκμεταλλευτούν και παράλληλα να αξιοποιήσουμε τα δικά μας προτερήματα, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα".



- Την περασμένη Τρίτη, στην Ισπανία, πραγματοποίησες την πρώτη σου φετινή συμμετοχή στο Eurocup. Τι έφταιξε και χάσατε από την Μπανταλόνα;



"Ίσως δεν πιστέψαμε αρκετά στη νίκη, στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Αν το είχαμε πιστέψει περισσότερο, θα είχαμε φύγει με τη νίκη από τη Βαρκελώνη. Παρά την ήττα μας, όμως, δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε πρωταγωνιστές σ’ αυτή τη διοργάνωση".

- Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει ο φετινός Άρης;



"Δεν είναι εύκολο πράγμα να αλλάζεις προπονητές και παίκτες στη μέση της σεζόν. Είναι πολύ ευκολότερο να δεθούν οι ομάδες, όταν είναι μαζί από την αρχή. Φέτος έχουμε περάσει κάποια προβλήματα, αλλά πιστεύω ότι θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος και θα καταφέρουμε πολλά πράγματα. Έχουμε όλοι εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και στον νέο προπονητή μας και θέλουμε να πετύχουμε πολλά".


- Αισθάνεστε ότι οφείλετε κάτι στους φιλάθλους της ομάδας για την συμπαράστασή τους;



"Ο κόσμος του Άρη έχει δείξει πόσο αγαπάει την ομάδα και την στηρίζει ακόμα και στα δύσκολα. Οφείλω να ομολογήσω ότι φέτος του έχουμε δώσει αρκετές πίκρες. Γι’ αυτούς τους φιλάθλους, ο Άρης είναι η ίδια τους η ζωή. Στηρίζουν την ομάδα σε κάθε της βήμα και δεν έχω λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου.

Με τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν, μας μεταδίδουν το πάθος τους. Εμένα, προσωπικά, μου δίνουν μια ώθηση παραπάνω. Είναι σαν ένα χέρι που με σπρώχνει να φτάσω πιο μακριά".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ