ΠΑΟΚ

Μπάρτλεϊ: "Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση, θα είμαστε έτοιμοι για το ματς με την Πετκίμσπορ"

Μπάρτλεϊ: "Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση, θα είμαστε έτοιμοι για το ματς με την Πετκίμσπορ"
FIBA.BASKETBALL

Ο Φρανκ Μπάρτλεϊ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ για τη νίκη επί της Οραντέα και για το καθοριστικό ματς με την Πετκίμσπορ που θα κρίνει την είσοδό του στους ομίλους του BCL.

Ο Φρανκ Μπάρτλεϊ σκόραρε 27 πόντους στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Οραντέα και η ομάδα της Θεσσαλονίκης προκρίθηκε στον τελικό του προκριματικού τουρνουά του BCL, όπου θα αντιμετωπίσει την Πετκίμσπορ.

Ο πρωταγωνιστής του χθεσινού ματς (19/9) μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ για το καθοριστικό τρίποντο που έβαλε και την εμπειρία του από το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το καθοριστικό τρίποντο που έβαλε: "Έμενε ελάχιστος χρόνος, νομίζω τρία δευτερόλεπτα, κάποιος έπρεπε να πάρει το σουτ, είχα την ευκαιρία να σουτάρω ελεύθερος. Όλοι χρειαζόμαστε τέτοιες στιγμές και χαίρομαι που ευστόχησα και νικήσαμε."

Για το ματς: "Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πιο έμπειρη ομάδα από εμάς, με παίκτες που δεν έπαιζαν όλοι μαζί για πρώτη φορά και παρά το γεγονός ότι είχαμε σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια του αγώνα προσπαθήσαμε πολύ, παίξαμε καλά και τελικά βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε. Αυτό μετράει σε ένα τέτοιου είδους τουρνουά, να βρεις τον τρόπο να κερδίσεις. Παίξαμε σπουδαία άμυνα, ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Είμαστε μία ομάδα που παλεύει και αυτό θα κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι".

Για την ψυχολογία της ομάδας: ίμαστε μία νέα ομάδα. Είχαμε μία δύσκολη προετοιμασία και η νίκη στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι μας δίνει αυτοπεποίθηση. Θα είμαστε έτοιμοι και για τον αυριανό αγώνα. Οι προπονητές μας θα έχουν σπουδαίο πλάνο και για αυτό το παιχνίδι. Και όσο τηρούμε αυτό το πλάνο θα είμαστε μία χαρά".

Για την Πετκίμσπορ: "Ο αντίπαλός μας είναι πολύ καλή ομάδα. Έχουν δύο πολύ καλούς γκαρντ, έχουν δυνατούς ψηλούς όπως ο Williams που πήγε πολύ καλά στα πρώτα δύο παιχνίδια. Αν μείνουμε στο πλάνο μας, παίξουμε το μπάσκετ μας και είμαστε κοντά, θα είμαστε εντάξει".

Για το ότι ήταν το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς: "Είναι ο έβδομος χρόνος μου στην Ευρώπη, αλλά για αυτό δουλεύω όλο αυτό το διάστημα. Προσωπικά, ήρθα εδώ για να παίξω στο Basketball Champions League.Το είχα δοκιμάσει και πριν από μερικά χρόνια, αλλά δεν το κατάφερα. Τώρα έχω αυτή την ευκαιρία μπροστά μου. Θέλω να την αξιοποιήσω και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της"

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ