ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Για αυτόν τον λόγο δεν προχώρησε η μεταγραφή του Ντίλαν Οσετκόφσκι

Μπαρτσελόνα: Για αυτόν τον λόγο δεν προχώρησε η μεταγραφή του Ντίλαν Οσετκόφσκι
@BASKETBALLCL

Η Μπαρτσελόνα ήταν έτοιμη να πληρώσει το buy-out του Ντίλαν Οσετκόφσκι στην Ουνικάχα Μάλαγα, όμως τελικά η υπόθεση δεν προοχώρησε. Διαβάστε για ποιον λόγο.

Το όνομα του Ντίλαν Οσετκόφσκι (1996, 2.06 μέτρα) βρισκόταν πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα, η οποία φαινόταν πρόθυμη να πληρώσει ένα buy-out ύψους 800.000 ευρώ για να τον πάρει από την Ουνικάχα Μάλαγα. Ωστόσο, η εν λόγω κίνηση δεν προχώρησε και ο λόγος δεν ήταν οικονομικός.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Telesport ο Γερμανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, που κατέκτησε πέρσι το Basketball Champions League υπό τις οδηγίες του Ιμπόν Ναβάρο, φέρεται να απέτυχε σε έλεγχο ντόπινγκ, αφού στο δείγμα που έδωσε ανιχνεύτηκε μαριχουάνα. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη αναφορά επί του θέματος από τη FIBA, ωστόσο, αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν προχώρησε το deal του Οσετκόφσκι με τους μπλαουγκράνα.

Να σημειώσουμε πως ο 28χρονος ψηλός έκλεισε τη σεζόν 2023/24 με 11.8 πόντους και 4.2 ριμπάουντ ανά 19.7 λεπτά συμμετοχής σε 39 αναμετρήσεις της Liga Endesa και 10.4 πόντους, 4.4 ριμπάουντ. 1 ασίστ ανά 20.8 λεπτά σε 14 παιχνίδια του BCL.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA ΜΑΛΑΓΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ