NBA

Μπαρτσελόνα και Εφές ήθελαν τον Άντονι Γκιλ, όμως αυτός παραμένει στο NBA

Washington Wizards forward Anthony Gill (16) in the second half of an NBA basketball game Wednesday, Dec. 14, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Washington Wizards forward Anthony Gill (16) in the second half of an NBA basketball game Wednesday, Dec. 14, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Παρά το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα και της Αναντολού Εφές, ο Άντονι Γκιλ θα συνεχίσει για 5η σεζόν στους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και στο NBA.

Ιταλικό δημοσίευμα ήθελε τον Άντονι Γκιλ να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο τόσο της Μπαρτσελόνα, όσο και της Αναντολού Εφές, ωστόσο, ο 32χρονος φόργουορντ θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν στο NBA.

Για την ακρίβεια ο Γκιλ τα βρήκε με τους Γουίζαρντς και θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Ουάσινγκτον για έναν ακόμα χρόνο. Θυμίζουμε πως ο Γκιλ μετακόμισε εκεί το 2020, έπειτα από μία τριετία που είχε αγωνιστεί στη ρωσική Χίμκι.

Στα τέσσερα χρόνια που αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ο Γκιλ μετράει 179 αναμετρήσεις κανονικών περιόδων με μέσο όρο 3.6 πόντους και 1.8 ριμπάουντ.

TAGS NBA ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ