ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Καμπόκλο, Άντερσον και Σάμανιτς σε πρώτο πλάνο

Μπαρτσελόνα: Καμπόκλο, Άντερσον και Σάμανιτς σε πρώτο πλάνο
ABA LEAGUE J.T.D./ DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Μπρούνο Καμπόκλο (28 ετών, 2μ06), ο Τζάστιν Άντερσον (30 ετών, 1μ98) και ο Λούκα Σάμανιτς (24 ετών, 2μ08) είναι οι τρεις παίκτες που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για την Μπαρτσελόνα, μετά από το "ναυάγιο" της μεταγραφής του Ντίλαν Οσετκόφσκι, σύμφωνα με το encestando.

Το περιπετειώδες "ναυάγιο" της μεταγραφής του Ντίλαν Οσετκόφσκι στην Μπαρτσελόνα, οδήγησε τους Καταλανούς στην αναζήτηση νέων λύσεων στην αγορά.

Οι "μπλαουγκράνα" ψάχνουν έναν παίκτη ίδιου προφίλ με τον Αμερικανό παίκτη της Μάλαγα. Έναν αθλητή, δηλαδή, που θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση '4', όσο και στη θέση '5'. Έτσι, σύμφωνα με το encestando, έχουν στραφεί στην περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο (28 ετών, 2μ06) και, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του, αφού βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Παρτίζαν.

Παρά το γεγονός ότι θα δεσμεύσει θέση ξένου στην ACB, στην Μπαρτσελόνα έχουν μεγάλη εκτίμηση αφενός για τις ικανότητές του κάτω από το καλάθι και αφετέρου για τα φυσικά του προσόντα. Παρόμοια είναι και περίπτωση του Τζάστιν Άντερσον (30 ετών, 1μ98), που αγωνίστηκε στη Βαλένθια τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με την ομάδα του Χοάν Πεναρόγια να παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του Αμερικανού.

Σε μια φθηνότερη λύση στη θέση του πάουερ φόργουορντ, οι Καταλανοί έχουν ρίξει ματιές και στον Λούκα Σάμανιτς (24 ετών, 2μ08), που προτάθηκε στην Μπαρτσελόνα. Ο Κροάτης φόρεσε τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ την περυσινή περίοδο (4.1 πόντοι, 2.4 ριμπάουντ ανά 9.5 λεπτά κατά μέσο όρο σε 43 ματς), ενώ πλέον έχει βγει στη free agency.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ