ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα, Κέβιν Πάντερ: "Θέλω να είμαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας"

Ο Κέβιν Πάντερ στην παρουσίαση της Μπαρτσελόνα
Ο Κέβιν Πάντερ στην παρουσίαση της Μπαρτσελόνα FC BARCELONA OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Ο Κέβιν Πάντερ αποκάλυψε την επιθυμία του να γίνει ο πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα σε δηλώσεις του, αμέσως μετά την παρουσίασή του από τους Καταλανούς.

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τα πέντε νέα της μεταγραφικά αποκτήματα σε εκδήλωση που έλαβε χώρα σε αίθουσα του Spotify Camp Nou, λίγες μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας της, η οποία διεξάγεται υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού των Καταλανών, Τζουνάν Πεναρόγια.

Ο λόγος φυσικά για τους Κέβιν Πάντερ, Τσιμέζι Μέτου, Χουάν Νούνιεθ, Τζάστιν Άντερσον και Γιουσούφα Φαλ.

Το μεγαλύτερο όνομα εκ των πέντε που αποκτήθηκαν είναι αναμφίβολα ο 31χρονος, πλέον, Πάντερ. Ο πρώην άσος της Παρτίζαν στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των "μπλαουγκράνα", στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της παρουσίασης, στάθηκε τόσο στο τι τον είχε εντυπωσιάσει όταν επισκέπτονταν ως αντίπαλος τη Βαρκελώνη, όσο και στις προσωπικές του φιλοδοξίες για τη νέα σεζόν. "Ήμουν εντυπωσιασμένος με την ατμόσφαιρα και τώρα θέλω να είμαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πέρα από τον Πάντερ, ακόμα μία μεταγραφή που έκανε αίσθηση όταν ανακοινώθηκε ήταν η απόκτηση του Τσιμέζι Μέτου. Ο 27χρονος σέντερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη και την EuroLeague μετά από 263 συμμετοχές στο NBA και όταν ρωτήθηκε για το τι να περιμένουν από αυτόν οι φίλοι των "μπλαουγκράνα", εκείνος απάντησε: "Πολλή άμυνα, ένταση και μεγάλη επιθυμία να κατακτήσω τρόπαια".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ