ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι φαβορί για τον πάγκο των μπλαουγκράνα σύμφωνα με τη Mundo Deportivo

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι φαβορί για τον πάγκο των μπλαουγκράνα σύμφωνα με τη Mundo Deportivo
EUROKINISSI

Δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας Mundo Deportivo αναφέρει πως ο Τσάβι Πασκουάλ είναι φαβορί για την διαδοχή του Ρότζερ Γκριμάου, ενώ παρέθεσε και τα ονόματα των Γιάκα Λάκοβιτς, Σέρτζιο Σκαριόλο και Άλεξ Μουμπρού ως υποψηφίων.

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε τη χρονιά χωρίς να προσθέσει κάποιον τίτλο στην τροπαιοθήκη της και ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ρότζερ Γκριμάου δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των Καταλανών, παραθέτοντας τους υποψηφίους για την διαδοχή του.

Συγκεκριμένα, η Mundo Deportivo γράφει πως φαβορί από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι από τους μπλαουγκράνα είναι εκείνο του Τσάβι Πασκουάλ. Ο Ισπανός τεχνικός ανέλαβε την καθογήγηση της ομάδας το 2008 και αποχώρησε το 2016, έχοντας κατακτήσει τη EuroLeague του 2010. Ακολούθησε το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, αλλά και η θητεία του στη Ζενίτ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως πρόκειται για την πιο δύσκολη περίπτωση από όλες, καθώς το κασέ του είναι υψηλό.

Αμέσως μετά στη λίστα των υποψηφίων παρουσιάζονται τα ονόματα των Γιάκα Λάκοβιτς και του Σέρτζιο Σκαριόλο, ενώ πιο πίσω βρίσκεται η περίπτωση του Άλεξ Μουμπρού.

Θυμίζουμε ότι στο podcast Bald Brothers, Σπύρος Καβαλιεράτος και Χάρης Σταύρου αποκάλυψαν πως στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Δημήτρης Ιτούδης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ