EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Ανταγωνιστικοί ως το τέλος"

Μπαρτζώκας: "Ανταγωνιστικοί ως το τέλος"
Μπαρτζώκας INTIME SPORTS

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ενόψει ΤΣΣΚΑ (Τετάρτη, 17:45, ΟΑΚΑ) ο τεχνικός του Αμαρουσίου Γιώργος Μπαρτζώκας

" Ένα σπουδαίο ταξίδι πρόκειται να ξεκινήσει και είμαι πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε εδώ. Νομίζω ότι το Μαρούσι άξιζε να προκριθεί στους ομίλους και να απολαύσει αυτή την εμπειρία και τώρα το όνειρο γίνεται πραγματικότητα", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο προπονητής του Αμαρουσίου.

" Πετύχαμε τον πρώτο στόχο που είχαμε για φέτος, αλλά τώρα η φιλοδοξίες μας είναι μεγαλύτερες. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθώ να πείσω τους παίκτες μου να τα δώσουν όλα αφού το κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή. Είναι μεγάλη η πρόκληση και ο καθένας μπορεί να έχει ένα μεγάλο κέρδος".

Όσο για τον πρώτο αντίπαλο που θα ειναι η ΤΣΣΚΑ, είπε: " Αναφορικά με το εναρκτήριο ματς, η ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλη και ένδοξη ομάδα που συνδυάζει πείρα και ποιότητα. Τους σεβόμαστε απεριόριστα, αλλά δεν φοβόμαστε. Έχουμε τη φιλοσοφία και το στρατηγικό μας σχέδιο και πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί ως το τέλος".

Aπό την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Καϊμακόγλου, τόνισε: " Νιώθω υπερήφανος που είμαι μέρος μίας τόσο σπουδαίας διοργάνωσης και αυτό είναι το αίσθημα που κυριαρχεί σε όλους στην ομάδα. Αφού προκριθήκαμε στους ομίλους θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αξιοπρόσεκτες εμφανίσεις".

"Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και ποιους θ' αντιμετωπίσουμε, αλλά είναι πραγματικά μεγάλη πρόκληση και πολύ συναρπαστικό. Η ΤΣΣΚΑ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην ιστορία του μπάσκετ, αλλά θα παλέψουμε εναντίον της και θα προσπαθήσουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

".





TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ