EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Αρχή μας η ομαδικότητα"

"Η βασική μας αρχή είναι η ομαδικότητα" τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την "σταχτοπούτα" της Ευρωλίγκα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στο επίσημο site της Ευρωλίγκα.
"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η ομάδα μας κατάφερε να φτάσει στους ομίλους της Ευρωλίγκα μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς. Ήταν κάτι που άξιζε η ομάδα μέσω της διαδικασίας των προκριματικών. Είμαστε η "σταχτοπούτα" του θεσμού, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητες μας.

Για μένα προσωπικά είναι τιμή και πρόκληση να είμαι ο πρώτος προπονητής που θα οδηγήσει την ομάδα στην Ευρωλίγκα.

Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον κορμό της περσινής ομάδας, προσθέτοντας νέους και ταλαντούχους παίκτες, που θα ταιριάζουν με τη φιλοσοφία μας. Η βασική αρχή μας είναι η ομαδικότητα τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Δεν στηριζόμαστε σε έναν σταρ, αλλά στην ομαδική δουλειά.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπισει αντιπάλους με μεγαλύτερη εμπειρία όπως η ΤΣΣΚΑ κι η Μακάμπι που έχουν αναδειχτεί στο παρελθόν πρωταθλήτριες Ευρώπης. Η Κάχα Λαμποράλ έχει αρκετές συμμετοχές στο φάιναλ-φορ, ενώ η Ρόμα κι η Ολίμπια μετρούν αρκετές σεζόν στη διοργάνωση.

Για να τις κοντράρουμε θα πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα γίνουν σίγουρα σπουδαία παιχνίδια απέναντι σε μεγάλους παίκτες και έξυπνους προπονητές. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να το εκτιμήσουν κι όλοι μας ελπίζουμε να απολαύσουμε το ταξίδι"








TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ