ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Δεν έχω αμφιβολία, ο Γουόκαπ θα γυρίσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης"

BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Μία ευχάριστη Σαββατιάτικη ατμόσφαιρα έζησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού σε ένα απαιτητικό παιχνίδι και φυσικά από το αποτέλεσμα απέναντι στον Προμηθέα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε το βράδυ του Σαββάτου (11/11) ότι ο λιγότερος χρόνος που παίρνει το τελευταίο διάστημα ο Τόμας Γουόκαπ θα τον βοηθήσει να γίνει ξανά κυρίαρχος σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Ήταν μία πολύ ευχάριστη Σαββατιάτικη ατμόσφαιρα, ευχαριστούμε τον κόσμο. Ήμασταν πολύ σοβαροί στο παιχνίδι, ξέραμε ότι ο Προμηθέας είχε το ίδιο ρεκόρ, είναι επιθετική ομάδα που σκοράρει πολύ και στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Θέλαμε να κάνουμε διαχείριση περίπου στα 20 λεπτά για κάθε παίκτη, με εξαίρεση τον Φαλ που έπαιξε δυστυχώς 28. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, εμείς έχουμε διπλή αγωνιστική και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι.

Δεν έχω αμφιβολία ότι ο Γουόκαπ θα γυρίσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, δεν μπορεί να παίζει 11 μήνες στα κόκκινα. Παίζει λιγότερο τελευταία, αυτό θα τον βοηθήσει. Όπως προπονείται και σκέφτεται για το μπάσκετ, θα έρθει σε καλή κατάσταση και πάλι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ