ΜΑΡΟΥΣΙ

Μπαρτζώκας: "Δεν ήμασταν αουτσάιντερ"

Μπαρτζώκας: "Δεν ήμασταν αουτσάιντερ"
μπαρτζώκας ομαδικη

Προσγειωμένος ο Μπαρτζώκας δήλωσε: "Δεν ήμασταν, ούτε είμαστε αουτσάιντερ". Ματσόν: "Ο χειρότερος Άρης"

O προπονητής της ομάδας των βορείων προαστίων ξεκίνησε λέγοντας: "Τα παιχνίδια ήταν πρόωρα για την σημασία τους. Είτε θετικά για εμάς, είτε αρνητικά για τον Άρη, δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλής συμπερασματα γιατί το πρωτάθλημα ξεκινά σε 20 μέρες και θα αλλάξουν πολλά μέχρι τότε.



Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την σημερινή τους εμφάνιση. Θα ετοιμαστούμε για τα επόμενα δύο παιχνίδια έτσι ώστε το ελληνικό μπάσκετ να έχει άλλη μια ομάδα στην Ευρωλίγκα".

Ερωτηθείς για το αν στην επόμενη φάση είναι και πάλι αουτσάιντερ όπως με τον Άρη, ο Έλληνας κόουτς ήταν ξεκάθαρος: "Δεν ήμασταν αουτσάιντερ με τον Άρη και το πίστευα αυτό από την αρχή. Οι πιθανότητες πρόκρισης ήταν 50-50 όπως και θα είναι και με την Άλμπα ή την Λε Μαν".

Για τις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Ερτσέγκ είπε: "Δεν υπάρχει η παραμικρή υποψία για κάτι τέτοιο. Η ομάδα θα συνεχίσει όπως είναι μέχρι το τέλος. Είτε τα πάει καλά ένας παίκτης είτε άσχημα, εμείς ούτε τον θεοποιούμε ούτε τον κριτικάρουμε".



Ματσόν: "Ο χειρότερος Άρης που έχω δει"



Από την πλευρά του ο Αντρέα Ματσόν δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και μιλώντας στα ιταλικά (για να είναι ξεκάθαρος όπως είπε) δήλωσε: "Στα τρία χρόνια που είμαι στον Άρη ήταν η χειρότερη εμφάνιση που έχω δει. Η φράση "παίξαμε άσχημα" δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα. Ήμασταν πολύ χειρότεροι. Όταν προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι με 24 λάθη δεν καταφέραμε απολύτως τίποτα. Συγχαρητήρια στο Μαρούσι και στον κόουτς για την εμφάνιση της ομάδας τους. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο".



Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε να μη του γίνουν ερωτήσεις.

Καϊμακόγλου: "Ο Αριγκμπάμπου μας έδωσε ενέργεια"



Με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του Στέφαν Αριγκμπάμπου μίλησε αμέσως μετά τη νίκη κόντρα στον Άρη ο Κώστας Καϊμακόγλου: "Συγχαρητήρια σ όλη την ομάδα για την εμφάνιση. Θέλω να αναφερθώ στην βασική πεντάδα και ειδικά στον Στέφαν Αριγκμπάμπου που αν και γερόλυκος μας έδωσε ενέργεια με την άμυνα του και μας βοήθησε πολύ. Δεν ασχολούμαστε με αντίπαλο αλλά με εμάς γιατί είναι νωρίς και έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης".





TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ