ΜΑΡΟΥΣΙ

Μπαρτζώκας: "Δεν θέλουμε προσθήκες"

Μπαρτζώκας: "Δεν θέλουμε προσθήκες"
Μπαρτζώκας INTIME SPORTS

Το απόγευμα της Τετάρτης ξεκινάει η προετοιμασία του Αμαρουσίου για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ενόψει της συμμετοχής στη "ρέγκιουλαρ σίζον" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ο τεχνικός της ομάδας ήταν ξεκάθαρος στη συζήτηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο Παναγιώτη Αλεξανδρή.
Συγκεκριμένα τόνισε ότι δεν χρειάζονται προσθήκες: " Θέλουμε η ομάδα να μείνει όπως είναι. Δεν χρειάζονται προσθήκες, ούτε έχουν νόημα. Βασιζόμαστε στο σύνολο, στο καλό κλίμα και την χημεία που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διαταραχθούν".

"Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες που επιλέξαμε από την αρχή της σεζόν και με αυτούς θέλουμε θα πορευτούμε".

Από την πλευρά του ο κύριος Αλεξανδρής είπε για την κοινή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με το Δήμο με στόχο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου: " Με το νέο της επίτευγμα η ομάδα δίνει μια ακόμη ευκαιρία στους φιλάθλους, τους επιχειρηματίες αλλά και όλους τους φορείς της πόλης να την στηρίξουν όπως της αξίζει και να της δώσουν την ώθηση που χρειάζεται για να συνεχίσει να μεγαλουργεί. Ειδικά σε αυτή την κρίσιμη φάση που περνάει η οικογένεια Βωβού εξαιτίας του γνωστού ζητήματος που αφορά το έργο του Βοτανικού".

Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία για το πρώτο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκινάει το απόγευμα της Τετάρτης με μοναδικό απόντα τον Κώστα Καϊμακόγλου που θα επιστρέψει στις προπονήσεις το πρωί του Σαββάτου για λόγους ανάπαυσης.

Οι Αριγκμπάμπου, Κένταλ και Χόμαν επέστρεψαν την Τρίτη το βράδυ από το Βερολίνο όπου έμειναν για προσωπικούς λόγους.








TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ