ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Δεν ξέρουμε αν Σλούκας και Φαλ θα παίξουν με Μπαρτσελόνα"

Μπαρτζώκας: "Δεν ξέρουμε αν Σλούκας και Φαλ θα παίξουν με Μπαρτσελόνα"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως η παρουσία των Κώστα Σλούκα και Μουσταφά Φαλ στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο βράδυ στο ΣΕΦ απέναντι στο Περιστέρι, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να διαχειρίζεται με τον ανάλογο τρόπο τους παίκτες του. Πλην δύο. Ο Κώστας Σλούκας και ο Μουσταφά Φαλ δεν έδωσαν το "παρών" στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League λόγω αδιαθεσίας, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να εξηγεί πως δεν γνωρίζει ακόμη αν αμφότεροι θα είναι διαθέσιμοι για τον τελευταίο αγώνα της regular season στην EuroLeague απέναντι στην Μπαρτσελόνα (1/4, 21:00).

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ επί του θέματος: "Υπάρχει ανησυχία, δεν ξέρουμε αν θα παίξουν. Αυτές οι ασθένειες, η γρίπη (δεν είναι κορονοϊός). Θα αποδειχθεί τις επόμενες ημέρες πώς θα πάει".

Πέραν αυτών, ο προπονητής του Ολυμπιακού σημείωσε επίσης: "Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι, παίζει με καλή εκτέλεση επιθετικά. Παίζουν με ταχύτητα, πασάρουν καλά, έχουν αρχές στο παιχνίδι τους. Όπως καταλαβαίνετε, εμείς σκοράροντας 62 πόντους στο ημίχρονο, 'έφυγε' το μυαλό μας τελείως από κάθε είδους αμυντικής συνεισφοράς. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε καλή εμφάνιση, δεν δείξαμε σοβαρότητα στα αμυντικά μας καθήκοντα, αλλά δεν μπορώ να έχω παράπονο. Προερχόμαστε από ταξίδι και δύο ταξίδια με ένταση. Από τη στιγμή που σκοράραμε στο πρώτο μέρος 62 πόντους, στο μυαλό των παικτών έγινε διαδικαστικό το ματς. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Εμείς τώρα έχουμε το παιχνίδι της Παρασκευής, που όπως καταλαβαίνετε είναι τελείως διαφορετικό από το αποψινό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ