ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Δεν υπάρχει 'Μπαρτζώκας Basketball', το μπάσκετ είναι ένα, αυτό που κερδίζει"

INTERNATIONAL BASKETBALL TOURNAMENT CRETE.  (  / EUROKINISSI)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" EUROKINISSI SPORTS

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει της συμμετοχής του Ολυμπιακού στο διεθνές τουρνουά στην Κρήτη με τη συμμετοχή των Βίρτους Μπολόνια, Αρμάνι Μιλάνο και Φενέρμπαχτσε.

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του διεθνούς τουρνουά της Κρήτης, με τον Ολυμπιακό να τίθεται αντιμέτωπος με την Βίρτους Μπολόνια το βράδυ του Σαββάτου (14/9, 20:30).

Άρτι αφιχθείς στο Ηράκλειο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την υποδοχή των φίλων των Πειραιωτών στο αεροδρόμιο, για τις μεταγραφές των ερυθρόλευκων και για τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν, ήδη, κάνει την εμφάνισή τους, όπως στις περιπτώσεις των Σακίλ ΜακΚίσικ και Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για το τουρνούα στην Κρήτη: "Θα είναι ένα πολύ σημαντικό διήμερο για εμάς, γιατί στην ουσία τώρα μαζευόμαστε περισσότεροι, είχαμε αρκετές ελλείψεις στα δύο πρώτα φιλικά και επειδή μπαίνουμε στην τελική ευθεία των επίσημων υποχρεώσεων. Αυτό το τουρνουά είναι πολύ σημαντικό. Οι αντίπαλοι είναι και οι τρεις πολύ καλοί. Και φυσικά οι συνθήκες στο Ηράκλειο είναι όπως πάντα φανταστικές".

Για τη θερμή υποδοχή των φίλων του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο:Εννοείται ότι υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση. Ξέρετε αυτό είναι ο Ολυμπιακός και ο κόσμος μας. Όπου πηγαίνουμε έχουμε υποστηρικτές της ομάδας μας και τους ευχαριστούμε πολύ”

Για το αν οι μεταγραφές θα μπορέσουν να αφομιώσουν το στιλ παιχνιδιού: "Δεν υπάρχει Μπαρτζώκας basketball. Το μπάσκετ είναι ένα. Αυτό που κερδίζει και αυτό που δεν κερδίζει. Ελπίζουμε να είναι συμμέτοχοι στο μπάσκετ που κερδίζει”.

Για τα προβλήματα τραυματισμών: "Ας ελπίσουμε ότι θα γυρίσει μετά (σσ. Η τύχη). Αυτή τη στιγμή δεν θα είναι εδώ ο Μιλουτίνοβ, ο Φαλ, ο ΜακΚίσικ και ο Έβανς, που ούτως ή άλλως δεν θα ήταν. Οι άλλοι είναι σε διαφορετικό επίπεδο φόρμας ο καθένας, με βάση το πρόγραμμα που είχαν πριν, αλλά αρκετοί είναι εδώ. Έχουμε αρκετά βαθύ ρόστερ φέτος, οπότε θα είμαστε αξιόμαχοι, ούτως ή άλλως".

Το πρόγραμμα του Crete IBT

  • 14/9, 18:00 Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο, COSMOTE SPORT4
  • 14/9, 20:30 Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια, COSMOTE SPORT4
  • 15/9, 18:00 Μικρός τελικός, COSMOTE SPORT4
  • 15/9, 20:30 Τελικός, COSMOTE SPORT4
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ