ΜΑΡΟΥΣΙ

Μπαρτζώκας: "Δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη"

"Θέλουμε να χωρέσουμε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη" τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη Σ/Τ

Τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όσο κι ο Κώστας Καϊμακόγλου που εκπροσώπησαν τους "κιτρινόμαυρους" άκουσαν με χαρά τα καλά σχόλια της... Α1 για την πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκα.
Από τη δική του μεριά ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι: "Ξεκινήσαμε τη σεζόν με μια σημαντική επιτυχία, πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας και είμαστε ευχαριστημένοι γιατί επιβεβαιώσαμε την περσινή προσπάθεια που έγινε με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο απαιτητικό , ειδικά τώρα που πρέπει να κρατήσουμε δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Ωστόσο δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι και στα δυο".





Στο τραπέζι του Αμαρουσίου ο έμπειρος προπονητής δέχτηκε ερωτήσεις, απαντώντας ότι:

"Είναι βέβαιο ότι λόγω της Ευρωλίγκας θα έχουμε φθορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα γιατί έτσι συμβαίνει. Ωστόσο από τη στιγμή που βάλαμε ως πρώτο στόχο τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να τον διεκδικήσουμε. Είναι μια εμπειρία που το κλαμπ αξίζει να το ζήσει γιατί το εδικαιούτο εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι μια διαδικασία την οποία πιστεύουμε ότι θα αξιοποιήσουμε όλοι όσοι βρισκόμαστε στην ομάδα , ώστε να αποκτήσουμε εμπειρίες και να γίνουμε καλύτεροι. Επιπλέον το Μαρούσι ποτέ δεν επέλεγε διοργανώσεις, πάντα έδινε το 100% όπου συμμετείχε κι αυτό φαίνεται από τις ευρωπαϊκές του επιτυχίες (Σαπόρτα, ημιτελικός Κόρατς, τελικός FEL). Από εκεί και πέρα κάθε φορά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".




"Με βάση τα δεδομένα που ισχύουν αυτή την εποχή , αποκλείεται το Μαρούσι να ανέβει ψηλότερα από την 3η θέση. Ωστόσο θέλει να μείνει σε υψηλό επίπεδο και το αξίζει με βάση τη στελέχωση που έχει".


"Η φιλοσοφία μας και στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα θα είναι ακριβώς η ίδια. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι να πείσουμε τους παίκτες, μετά από ένα ματς με Ευρωπαϊκή αίγλη να είναι έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το ματς του Σαββάτου"


"Συνολικά θα κριθούμε στο τέλος της περιόδου. Αν ήταν να λέγαμε ότι πετύχαμε ήδη , επειδή προκριθήκαμε στους ομίλους, θα έπρεπε να σταματήσουμε να δουλεύουμε. Η χαρά στη νίκη και η λύπη στην ήττα δεν πρέπει να κρατάει πάνω από 48 ώρες, γιατί έρχεται το επόμενο ματς".



Ο αρχηγός Κώστας Καϊμακόλγου, τόνισε: "Στο ξεκίνημα καταφέραμε κάτι πολύ καλό. Φέτος μας περιμένουν πολύ πιο δυνατά παιχνίδια. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις που μετέχουμε. Διαθέτουμε πολύ ποιοτικό επιτελείο που θα μας φροντίσει και θα ρυθμίσει τον τρόπο δουλειάς ώστε να είμαστε φρέσκοι. Πιστεύουμε ότι έχουμε τα φόντα να κάνουμε τη διαφορά".

Στο μεταξύ ο Τζαμον Γκόρντον που υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Κυριακής, τη Δευτέρα προπονήθηκε ελαφρά και όλα δείχνουν ότι θα προλάβει να αγωνιστεί εναντίον της ΤΣΣΚΑ. Αντίθετα δύσκολα θα είναι έτοιμος ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο οποίος έκανε θεραπεία στον αγκώνα. Η προπόνηση έγινε στο ΟΑΚΑ.







TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ