ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Έλειπε το μαχητικό μας πνεύμα"

Μπαρτζώκας: "Έλειπε το μαχητικό μας πνεύμα"
INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για την 1η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Γιώργος Μπατζώκας μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη για την 1η αγωνιστική της EuroLeague στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

"Συγχαρητήρια στη Φενέρ. Είχαμε πολλά προβλήματα στη διάρκεια του αγώνα. Έλειπε το μαχητικό μας πνεύμα κι αυτό φαίνεται από τα 14 επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρ. Σε ένα κλειστό παιχνίδι, αυτό είναι κάτι πολύ κρίσιμο. Θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα σε πολλά σημεία του αγώνα. Κάναμε 7 λάθη που έδωσαν εύκολους πόντους στους αντιπάλους μας και οι σουτέρ μας δεν σούταραν όπως θα έπρεπε.

Δεν ήταν συζήτηση αυτό που είχαμε με τον Γιασικεβίτσιους στο τέλος. Ο Σάρας μου επιτέθηκε μόλις τελείωσε το ματς. Ό,τι και να έγινε στη διάρκεια του αγώνα, πήραμε τεχνική ποινή. Και όταν του έδωσα το χέρι μου στο τέλος, μου επιτέθηκε. Αυτό είναι ασεβές. Αυτό είναι απόλυτα ασεβές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ