ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας για το +36 στο Λαύριο: "Ας μην υπεραναλύουμε ένα ματς με αυτή τη διαφορά"

Ο Μπαρτζώκας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Κύπελλο Ελλάδας
Ο Μπαρτζώκας στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Κύπελλο Ελλάδας PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Μόνο το ματς με τη Μπαρτσελόνα έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που εξήγησε γιατί εκνευρίστηκε στο φινάλε του αγώνα του Ολυμπιακού με το Λαύριο.

Χαμηλούς τόνους κράτησε, ξανά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έκανε απίθανη εμφάνιση στο εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League με αντίπαλο το Λαύριο.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων παραδέχθηκε ότι στο τέλος του αγώνα γκρίνιαξε για την χαλαρότητα της ομάδας του, η οποία πάντως έβαλε 108 πόντους για να νικήσει με 36 την περσινή φιναλίστ του πρωταθλήματος.

"Στο τέλος κάναμε έξι λάθη συνεχόμενα, ήμασταν αρκετά χαλαροί. Οι προπονητές δεν το θέλουν ποτέ αυτό. Κερδίσαμε σε μια έδρα που δεν είναι εύκολο να κερδίσεις, έχω μεγάλη εκτίμηση στον coach Σερέλη και στο Λαύριο, είναι πολύ αξιόμαχη ομάδα. Ας μην το υπεραναλύουμε αυτό το παιχνίδι, με την τόσο μεγάλη διαφορά, όλα φαίνονται εύκολα απόψε, αλλά γενικά είμαστε σε καλό επίπεδο. Μόνο το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα βλέπουμε, κάθε ματς είναι crash test για τον Ολυμπιακό" ήταν τα λόγια του Μπαρτζώκα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN GBL ΛΑΥΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ