ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Η Μπάγερν μάς ανάγκασε να χάσουμε το μυαλό μας όταν βρέθηκε στο -12"

Μπαρτζώκας: "Η Μπάγερν μάς ανάγκασε να χάσουμε το μυαλό μας όταν βρέθηκε στο -12"
EUROKINISSI

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν Μονάχου για την EuroLeague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τους λόγους της ήττας του Ολυμπιακού από την Μπάγερν Μονάχου (84-80) στην 5η αγωνιστική της EuroLeague, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Κάρσεν Έντουαρντς, ο οποίος σημείωσε 30 πόντους κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Η Μπάγερν έχει βελτιωθεί πολύ, το έδειξε κόντρα στη Ρεάλ, αλλά και ακόμα περισσότερο σήμερα. Όταν βρέθηκαν στο -12 μας ανάγκασαν να χάσουμε το μυαλό μας. Για το επίπεδό μας, όταν βρισκόμαστε στο +12 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου χρειάζεται απλά να περιορίσεις τα λάθη, να προστατέψεις την μπάλα, να έχεις υπομονή, γιατί η αντίπαλη ομάδα βιάζεται, να πάρεις τα ριμπάουντ και να παίξεις ομαδικά. Αλλά εμείς δεν το δείξαμε αυτό, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε ότι αν βάλουμε μερικά σουτ θα τελειώσουμε το παιχνίδι. Για αυτό επέστρεψε η Μπάγερν με ένα μεγάλο και κρίσιμο τρίποντο του Νέιπιερ.

Κάναμε λάθη. Δεχθήκαμε 51 πόντους στο δεύτερο μέρος, οπότε αυτός ήταν κατά βάση ο λόγος για τον οποίο χάσαμε. Συγχαρητήρια στην Μπάγερν και καλή επιτυχία στα επερχόμενα παιχνίδια.

Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Το γήπεδο είναι εκπληκτικό. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, αλλά και πολιτισμένη και στο αθλητικό πλαίσιο.

Νομίζω πως ο Κάρσεν Έντουαρντς έχει αρχίσει να ωριμάζει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πάντα είχε έφεση στο σκοράρισμα. Το είχε δείξει και στη θητεία του με τους Μπόστον Σέλτικς. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια ήταν εκεί. Τώρα είναι πιο ώριμος και έχει μεγαλύτερη υπομονή στο παιχνίδι. Έχει το ταλέντο και τη δυνατότητα να σκοράρει, αλλά και όλη η ομάδα τον βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Η Μπάγερν είναι μια δύσκολη αντίπαλος γιατί παίζει με up-tempo. Παίζει με δύο ψηλούς που έχουν φάσεις με πρόσωπο στο καλάθι κι αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός, για να δείξει και ο Έντουαρντς το ταλέντο και την προοπτική του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ