ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Ήμασταν πολύ υποτονικοί, δεν είμαι ευχαριστημένος από το αμυντικό μας παιχνίδι"

Μπαρτζώκας: "Ήμασταν πολύ υποτονικοί, δεν είμαι ευχαριστημένος από το αμυντικό μας παιχνίδι"
INTIME

Για την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του και την διατήρηση ενέργειας που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός μίλησε ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εντός έδρας του Απόλλωνα Πάτρας για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πλέον στρέφει την προσοχή του στην διαβολοβδομάδα της EuroLeague που ακολουθεί και τα δύο παιχνίδια απέναντι σε Μπάγερν και Βιλερμπάν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά από τη νίκη κόντρα στους Πατρινούς αλλά και την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ επιπλέον αναφέρθηκε και στο ότι η ομάδα θα πρέπει να κάνει διαχείριση ενέργειας.

"Ήμασταν πολύ υποτονικοί, ήμασταν χαλαροί και νομίζαμε ότι θα κερδίζαμε ούτως ή άλλως. Ήταν λάθος προσέγγιση γιατί σε αυτά τα παιχνίδια μοιράζουμε τον χρόνο. Έπρεπε όλοι οι παίκτες να είχαν μεγαλύτερη ενέργεια στην άμυνα. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το αμυντικό μας παιχνίδι σήμερα.

Η διατήρηση ενέργειας είναι ένα θέμα. Έχουμε ένα επιτελείο ανθρώπων που δουλεύει γι αυτό και στο συγκεκριμένο ματς δεν έπαιξε κανείς 30' για να πούμε ότι κάποιος ήταν κουρασμένος. Έχουμε λίγο χρόνο για προπόνηση μέσα από τόσα παιχνίδια επομένως αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά για να κρατηθούμε σε καλή κατάσταση και πρέπει όλοι οι παίκτες να κάνουν θετικό παιχνίδι.

Ανεξάρτητα από το σκορ, δεν είχαμε καλή επιθετική βραδιά. Έχουμε επιθετικό ταλέντο απλά πρέπει κάθε φορά να είμαστε συνεπείς και στις δύο άκρες του παρκέ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ