EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Ιστορική στιγμή"

Μπαρτζώκας: "Ιστορική στιγμή"
μπαρτζώκας ομαδικη

"Είναι μία ιστορική στιγμή", χαρακτήρισε το παιχνίδι με τη Μακάμπι (Πέμπτη, 20:00) ο Μπαρτζώκας

" Είναι μία ιστορική στιγμή για το Μαρούσι. Στο ξεκίνημα της σεζόν δεν περίμενε κάποιος από την ομάδα να διεκδικεί μία θέση στο Top-16. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε τη Μακάμπι και να τα καταφέρουμε. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, πιστεύω ότι ήμασταν επιτυχημένοι σε αυτό το επίπεδο, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

" Η Μακάμπι είναι θρύλος του μπάσκετ, με μεγάλη παράδοση, μεγάλη εμπειρία και ποιότητα, αλλά ήδη έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να παίξουμε εναντίον οποιουδήποτε. Τα σημεία-κλειδιά του αγώνα θα είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην τους επιτρέψουμε να εκμεταλλευθούν την ταχύτητα και τις αθλητικές ικανότητες που διαθέτουν".

Από πλευράς παικτών ο Τζάρεντ Χόμαν, είπε: " Αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη πρόκληση, τη μεγαλύτερη της σεζόν και είναι μία μεγάλη ευκαιρία να γράψουμε ιστορία για την ομάδα και τους εαυτούς μας. Σεβόμαστε πολύ τη Μακάμπι, αλλά δεν τη φοβόμαστε, γι' αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και να προκριθούμε στο Top-16".

"Το πιο σημαντικό σ' ένα καθοριστικό παιχνίδι όπως αυτό, είναι να είσαι συγκεντρωμένος και να παίζεις όπως συνήθως. Ελπίζω ότι οι φίλαθλοί μας θα έρθουν στο ΟΑΚΑ για να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας

".



TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ