STOIXIMAN SUPER CUP

Μπαρτζώκας: "Προσπαθούμε να χτίσουμε συνήθειες, δεν υπάρχει ήσυχο βράδυ σε αυτούς τους 10 μήνες"

Μπαρτζώκας: "Προσπαθούμε να χτίσουμε συνήθειες, δεν υπάρχει ήσυχο βράδυ σε αυτούς τους 10 μήνες"
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπιζει στην αρχή της σεζόν μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου του Stoiximan Super Cup.

Λακωνικός ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας το βράδυ της Παρασκευής (27/9), την παραμονή του ημιτελικού του Stoiximan Super Cup με το Περιστέρι (28/9). Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στους τραυματισμούς των Φαλ - Μιλουτίνοβ και εξήγησε ότι αυτή είναι ούτως ή άλλως δύσκολη καθημερινότητα ενός ελίτ coach σε μία σεζόν 10 αγώνων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

"Ο προβληματισμός της εποχής, προσπαθούμε να χτίσουμε συνήθειες, να βάλουμε τη φιλοσοφία μας στην ομάδα. Πάντα η διαδικασία είναι ίδια, πάντα έχει δυσκολίες γιατί λείπουν φέτος οι δύο βασικοί μας σέντερ. Έτσι είναι όμως αυτή η δουλειά, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά σε αυτούς τους 10 μήνες. Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό.

Για εμένα αυτή τη στιγμή είναι αρκετά εύκολη η διαχείριση με τους ξένους. Έχουμε τραυματίες, στη συνέχεια όμως θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις προσθαφαιρέσεις, για να κρατήσουμε το κίνητρο όλων ζωντανό. Θα πρέπει να κάνουμε ένα ροτέισον, αν το επιτρέψουν οι τραυματισμοί. Αυτή τη στιγμή είναι εύκολο".

TAGS STOIXIMAN SUPER CUP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ