ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Στην EuroLeague είμαστε τέταρτοι, με ή χωρίς τις ρωσικές ομάδες"

Μπαρτζώκας: "Στην EuroLeague είμαστε τέταρτοι, με ή χωρίς τις ρωσικές ομάδες"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θέλησε να σχολιάσει την απόφαση να μην λαμβάνονται υπ' όψιν στην EuroLeague τα αποτελέσματα με τις ρωσικές, τονίζοντας έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός είναι στην τετράδα.

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε να πατήσει το γκάζι για να κερδίσει τον Ηρακλή, με τις δύο ομάδες να συμμετέχουν σε έναν αγώνα που είχε χάσει το ενδιαφέρον του πριν καν ξεκινήσει.

Μετά το φινάλε του σαρανταλέπτου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ πως "ο Ηρακλής παρατάχθηκε απόψε με επτά παίκτες, πέντε επαγγελματίες και δυο μικρούς. Προφανώς λοιπόν, το όλο κλίμα ήταν πως το ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Χρειάστηκε βέβαια πάλι να παίξουμε με ένταση στο τρίτο δεκάλεπτο, αποδείχθηκε ξανά πως κανένα παιχνίδι δεν το κερδίζεις εκ προοιμίου".

Ενώ σε ερώτηση για την απόφαση που πάρθηκε στην EuroLeague περί μη υπολογισμού των αποτελεσμάτων με τις ρωσικές ομάδες, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε: "Εμείς ήμασταν τέταρτοι με τις ρωσικές ομάδες, συνεχίζουμε να είμαστε τέταρτοι χωρίς αυτές. Τώρα, αν θα τερματίσουμε ψηλότερα ή χαμηλότερα στην κατάταξη, θα φανεί έπειτα από τα πέντε κρίσιμα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, αρχής γενομένης από το Κάουνας. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και η διαχείριση της ενέργειας είναι σημαντική. Φαίνεται πλέον στην EuroLeague πως οι ομάδες που δεν έχουν πίεση, παίζουν καλά γιατί δεν έχουν τίποτα να χάσουν αυτή τη στιγμή. Κερδίζουν συχνά και είναι ανταγωνιστικές".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ