ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπαρτζώκας: "Τεράστια τιμή που θα είμαι στα 100 χρόνια του συλλόγου"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας INTIME

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ μετά την επέκταση του συμβολαίου του ευχαρίστησε τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη και τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο που θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής της.

Το απόγευμα της Παρασκευής (28/6) έγινε γνωστό πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέκτεινε το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2026 και με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ευχαρίστησε τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη και τόνισε πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο που θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής της.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα βρίσκεται στο τιμόνι του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και μέσω του OlympiacosBC.gr δηλώνει "διψασμένος" για νέες επιτυχίες.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός κυρίους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και στον τρόπο δουλειάς του προγράμματός μας.

Είναι τεράστια τιμή το ότι θα συνεχίσω να εκπροσωπώ τα χρώματα της ομάδας μας, ειδικά στην ιστορική συγκυρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυσή της.

Εγώ και οι συνεργάτες μου θα το κάνουμε με την ίδια μεθοδικότητα, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη δίψα και όρεξη για επιτυχίες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ