ΜΑΡΟΥΣΙ

Μπαρτζώκας: "Ξεχάστε τη νίκη"

Να ξεχάσουν το "διπλό" ζήτησε ο Μπαρτζώκας. Αγωνία για Μαυροειδή. Οικονομική ενίσχυση από Πατούλη

Μάλιστα τους εξήγησε ότι πρέπει να αφοσιωθούν στο δύσκολο κυριακάτικο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, αφήνοντας πίσω τους και την κούραση από το δύσκολο ταξίδι της επιστροφής. Συγκεκριμένα την Παρασκευή οι "κιτρινόμαυροι" ταξίδεψαν οδικώς στην Τεργέστη κι από εκεί μέσω Ρώμης "πέταξαν" για την Αθήνα, όπου μεταφέρθηκαν αμέσως στο κλειστό του Αγίου Θωμά για να κάνουν μια από τις δύο προπονήσεις που προλαβαίνουν πριν τον αγώνα του ΣΕΦ.
Το κακό για τους "κιτρινόμαυρους" είναι τα προβλήματα τους αυξάνονται, αντί να μειώνονται! Πέρα από τους ασθενείς (Καϊμακόγλου και Πελεκάνος), εκτός δράσης μένει κι ο Δημήτρης Μαυροειδής που τραυματίστηκε στο γόνατο κι αποχώρησε από το παιχνίδι της Πέμπτης.

Τον εξέτασε ο γιατρός Νίκος Πισκοπάκης και του συνέστησε να κάνει εξετάσεις. Συνεπώς , το Σάββατο , θα είναι σε θέση να μιλήσει με σιγουριά αν ο παίκτης θα προλάβει να παίξει ή αν θα προστεθεί στη λίστα των απόντων μαζί με τους Καϊμακόγλου, Πελεκάνο (ακολουθούν αγωγή και η κατάστασή τους βελτιώνεται σταθερά, αφού έχει υποχωρήσει ο πυρετός), Αριγκμπάμπου, Διαμαντόπουλο και φυσικά τον Κουμπούρα.

Οι δυο πρώτοι, εκτός απροόπτου, θα ξεκινήσουν ατομικές προπονήσεις από τη Δευτέρα με στόχο να προλάβουν το ματς με τη Ρόμα (Τετάρτη).

"Παίζουμε καλά και το ευχαριστιόμαστε γιατί έχουμε καλή χημεία όχι μόνο μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο. Έχουμε ξεκάθαρους ρόλους και κανείς δεν σκέφτεται τα στατιστικά του. Δεν είμαστε εγωιστές αλλά έχουμε αθλητικό εγωισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι όποτε έχουμε προβλήματα βρίσκουμε τρόπο να τα αντιμετωπίζουμε.

Όσο διατηρούμε αυτή τη φιλοσοφία θα είμαστε ανταγωνιστικοί με οποιονδήποτε αντίπαλο. Ωστόσο δεν παρασυρόμαστε ούτε πετάμε στα σύννεφα. Ακόμη είμαστε στην αρχή και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να μείνουμε το ίδιο δυνατοί και στις δύσκολες στιγμές. Μην ξεχνάμε ότι ακόμη είμαστε στην αρχή της σεζόν και ο δρόμος είναι μακρύς"

τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπίλι Κις.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, όχι μόνο πήρε τηλέφωνο για τα συγχαρητήρια αλλά προχώρησε και σε μια σημαντική κίνηση για να δώσει το καλό παράδειγμα. Ως ιδιώτης, κατέθεσε ένα σημαντικό ποσό για να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

"Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η ενέργεια του Δημάρχου, θα παρακινήσει και τους επιχειρηματίες και τους φιλάθλους, που ακόμη δεν έχουν ευαισθητοποιηθεί , να σταθούν δίπλα στην ομάδα σε αυτή την κρίσιμη καμπή, Μια ομάδα που αποδεικνύει διαρκώς ότι είναι στολίδι για την πόλη και αξίζει τον κόπο να σταθούν όλοι στο πλευρό της για να συνεχίσει τα κατορθώματά της" υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος Παναγιώτης Αλεξανδρής.










TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ