ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Μπασκόνια: Ανοιχτό να συνεχίσει ο Ιβάνοβιτς στο πάγκο, μετά τις αρνήσεις για την διαδοχή του σύμφωνα με δημοσίευμα της Encestando

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Μετά την απόφαση του Πάμπλο Πριτζιόνι να παραμείνει στο NBA ως assistant των Τίμπεργουλβς αλλά και την άρνησή του Γιάκα Λάκοβιτς για την ανάληψη της ηγεσίας του πάγκου των Βάσκων, σύμφωνα με το Encestando, οι Ισπανοί εξετάζουν πλέον, το ενδεχόμενο ανανέωσης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Οι Βάσκοι μετά τον αποκλεισμό από την EuroLeague και τη συνέχεια της Liga Endesa, προγραμματίζουν τις κινήσεις τους ενόψει της νέα σεζόν. Όπως όλα έδειχναν, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν μετά τις διπλές αρνήσεις των Πάμπλο Πριτζιόνι και Γιάκα Λάκοβιτς να διαδεχθούν τον Μαυροβούνιο στον πάγκο της Μπασκόνια. Σύμφωνα με το Encestando, πλέον, το ενδεχόμενο ανανέωσης του Ιβάνοβιτς είναι ανοιχτό.

Ο Πάμπλο Πριτζιόνι είναι ευχαριστημένος με τον ρόλο που έχει στο NBA, όντας στο τεχνικό επιτελείο των Τίμπεργουλβς. Εξάλλου, αρνητικός ήταν και ο Λάκοβιτς στο ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της ομάδας των Βάσκων. Ο Σλοβένος coach θα συνεχίσει στην Γκραν Κανάρια αφού δεν προτίθεται να σπάσει το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την ομάδα μέχρι το επόμενο έτος.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανέλαβε προπονητής της Μπασκόνια στις 30 Οκτωβρίου του 2023 χωρίς να έχει καταφέρει να προσθέσει κάποια επιτυχία στο ενεργητικό της ομάδας.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ