ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Μπασκόνια: Ο Πριτζιόνι φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ιβάνοβιτς σύμφωνα με την AS

Ο Πάμπλο Πριτζιόνι
Ο Πάμπλο Πριτζιόνι Ⓒ 2022 ABBIE PARR/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς φέρεται να είναι στην πόρτα της εξόδου της Μπασκόνια, καθώς όπως αναφέρει η AS, ο Πάμπλο Πριτζιόνι είναι φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Η Μπασκόνια ολοκλήρωσε τις αγωνιστικες της υποχρεώσεις για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς αποκλείστηκε από το Final Four της EuroLeague, αλλά και από τη συνέχεια της Liga Endesa.

Όπως είναι λογικό, άπαντες στο στρατόπεδο των Βάσκων σκέφτονται την επόμενη μέρα και σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα, AS, αυτή θα έχει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Πάμπλο Πριτζιόνι είναι φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, προκειμένου να διαδεχθεί τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο Ιβάνοβιτς ανάλεβε τη Μπασκόνια στις 30 Οκτωβρίου του 2023 και η πορεία των Βάσκων δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Φαβορί για τον πάγκο της Μπασκόνια φαίνεται να είναι ο Πάμπλο Πριτζιόνι, σύμφωνα με την AS, με τον 46χρονο να εργάζεται ως assistant coach στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς από το 2019.

Ο Αργεντινός τεχνικός είχε κλείσει την αγωνιστική του καριέρα το 2017 στην Μπασκόνια και στη συνέχεια ανέλαβε για λίγους μήνες ως πρώτος προπονητής.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ