ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Μπασκόνια: Οι Βάσκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τρεντ Φόρεστ

Atlanta Hawks guard Trent Forrest (2) handles the ball against Memphis Grizzlies forward Jaren Jackson Jr. (13) in the first half of an NBA basketball game Monday, Dec. 12, 2022, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Atlanta Hawks guard Trent Forrest (2 AP

Ο Τρεντ Φόρεστ (26 ετών, 1.94 μέτρα) θα μετακομίσει στην Ισπανία, για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπασκόνια, στην πρώτη ευρωπαϊκή περιπέτεια της καριέρας του.

Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται για την Μπασκόνια, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Τρεντ Φόρεστ (26 ετών, 1.94 μέτρα) για δύο χρόνια το μεσημέρι της Πέμπτης (8/8). Ο Αμερικανός γκαρντ θα περάσει για πρώτη φορά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, για να μετακομίσει στη χώρα των Βάσκων και να αγωνιστεί στην EuroLeague στην όγδοη σεζόν της καριέρας του.

Ο Φόρεστ αγωνίστηκε πέρυσι με τους Ατλάντα Χοκς σε 38 ματς στο NBA, μετρώντας 2.2 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ ανά 10.9 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ σε ένα, μόλις, παιχνίδι με τη θυγατρική ομάδα στην G League (Κόλετζ Παρκ Σκάιχοκς) σημείωσε 16 πόντους με 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε 32 λεπτά. Ο 26χρονος έχει φορέσει και τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ (2020-2022).

Ο Φόρεστ αποτέλεσε την τέταρτη κατά σειρά μεταγραφή των Βάσκων ενόψει της σεζόν 2024/25, μετά από τους Καμάρ Μπάλντουιν, Τιμοτέ Λουγουαγού-Καμπαρό και Ντόντα Χολ.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ