ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπατίστ: "Κίνητρό μου οι τίτλοι"

Μπατίστ: "Κίνητρό μου οι τίτλοι"
Μπατίστ

Ο Μάικ Μπατίστ μίλησε για την καλή δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκού και τους τίτλους που... θα έρθουν

Αναφερόμενος αρχικά στην προσωπική του διάκριση, είπε: " Είναι τιμή και δείχνει σεβασμό προς το πρόσωπό μου, τον ίδιο σεβασμό που έχω κι εγώ προς τη χώρα που με φιλοξενεί. Όποτε το όνομά μου βρίσκεται στην ίδια σειρά με παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Γιασικεβίτσιους, ο Πέκοβιτς, ο Μπουρούσης είναι τιμή, γιατί βρίσκομαι ανάμεσα σε κορυφαίους παίκτες".

"Είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Οι ατομικές διακρίσεις όμως δεν είναι αυτές που μου δίνουν κίνητρο. Αυτό που μου δίνει κίνητρο είναι οι τίτλοι. Ό,τι κατακτά η ομάδα. Ρωτήστε οποιονδήποτε αναδείχθηκε καλύτερος ή στους καλύτερους, αλλά χωρίς να κατακτήσει έναν τίτλο. Όλοι θα σου πουν ότι θα αντάλλασσαν την ατομική τους διάκριση με έναν τίτλο

".

Ο Μπατίστ σχολίασε το γεγονός ότι μέσα στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται 4 παίκτες του Παναθηναϊκού (σ.σ. ο πέμπτος είναι ο Γιάννης Μπουρούσης του Ολυμπιακού): " Δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται και τι έχει πετύχει η ομάδα. Η ψηφοφορία αυτή δείχνει την εκτίμηση σε αυτά που καταφέραμε, είναι αναγνώριση της δουλειάς και της προσπάθειας που έγινε από όλη την ομάδα και μόνο χαρά μπορεί να μας προσδώσει".

"Η παρουσία του Μπουρούση είναι σωστή, καθώς έκανε μια πάρα πολύ καλή χρονιά και πολύ καλή δουλειά για τον Ολυμπιακό. Ειδικά μέσα στο 2009 έπαιξε πάρα πολύ καλά και του αξίζει σεβασμός για ό,τι έκανε

".

Για τις καλύτερες στιγμές της ομάδας, είπε: " Ήταν η κατάκτηση των τίτλων. Το Κύπελλο στην αρχή, μετά η Ευρωλίγκα και στο τέλος το Πρωτάθλημα. Οι κακές ήταν οι ήττες από τον Πανελλήνιο, την Μπαρτσελόνα, το Μαρούσι".

Τέλος, αναφέρθηκε στους στόχους ενόψει της επόμενης περιόδου: " Όσο είμαστε υγιείς από σοβαρούς τραυματισμούς, έχουμε πολλές πιθανότητες να κάνουμε το ίδιο, να επαναλάβουμε την επιτυχία. Περιμένω να παλέψουμε για τους ίδιους στόχους. Δεν ήταν εύκολο, δεν θα είναι εύκολο, αλλά περιμένω να παλέψουμε για τους τρεις τίτλους".





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ