ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπατίστ: "Μετράει η νίκη"

Μπατίστ: "Μετράει η νίκη"
Σισκάουσκας

Δηλώσεις για τη νίκη επί της Μπανταλόνα, την 8η σε ισάριθμα ματς της Ευρωλίγκας, έκαναν οι Σισκάουσκας και Μπατίστ

" Κάθε νίκη είναι σημαντική στην Ευρωλίγκα. Είμαστε χαρούμενοι για το ρεκόρ μας... οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς. Πιστεύω, όμως, ότι είναι καλύτερο αν έρθει ήττα, να έρθει τώρα που δεν υπάρχει περίπτωση, να μας κοστίσει και όχι στην επόμενη φάση", είπε ο έμπειρος άσος του τριφυλλιού.

Όσο για τον καιρό που έμεινε εκτός, παραδέχθηκε ότι τον επηρέασε: " Θα πρέπει να ομολογήσω ότι ήμουν κάπως "σκουριασμένος" μετά από τρεις εβδομάδες απραξίας αλλά είμαι χαρούμενος που μπόρεσα έστω και λίγο, να βοηθήσω και εγώ για να πετύχει η ομάδα μου μια ακόμη νίκη"

Μπατίστ: " Χαλάρωση και κακή άμυνα στο Β' μέρος"

Δηλώσεις για τη νίκη επί των Ισπανών, έκανε και ένας από τους κορυφαίους των Πρωταθλητών, στο παιχνίδι της Πέμπτης (αλλά και στα περισσότερα φέτος), Μάικ Μπατίστ, ο οποίος τόνισε πως παρά τη χαλάρωση, ο Παναθηναϊκός επανήλθε στο τέλος: " Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε φοβερή ενέργεια".

" Στην επανάληψη, χάσαμε τη συγκέντρωση και την φρεσκάδα μας. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, κάναμε λάθη και ήμασταν πολύ αργοί στην άμυνα. Βγήκαμε εκτός ρυθμού. Ωστόσο, καταφέραμε να έχουμε ένα πολύ καλό διάστημα στο τελευταίο 6λέπτο της τελευταίας περιόδου και φτάσαμε στη νίκη. Αυτό μετράει. Γενικά, τα πρώτα λεπτά των δύο ημιχρόνων είναι πολύ σημαντικά. Δείχνεις τις προθέσεις σου. Δείχνεις πως θέλεις το παιχνίδι".

Το μυαλό στο Μαρούσι

Πλέον, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, έχουν το μυαλό τους, στο παιχνίδι με το Μαρούσι, για την ενδέκατη αγωνιστική της Α1, το οποίο θα είναι και το τελευταίο των "πρασίνων", στις εντός συνόρων υποχρεώσεις τους.







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ