ΑΡΗΣ

Μπετς: "Δεν παίξαμε όπως έπρεπε"

Μπετς: "Δεν παίξαμε όπως έπρεπε"
Μπετς

Δύσκολη είναι η επόμενη μέρα του αποκλεισμού από την Βαλένθια και το Final Four του Eurocup

Ο τεχνικός του Άρη, Ντέιβιντ Μπλατ, μετά το τέλος χθεσινού παιχνιδιού στις δηλώσεις του είπε μία πολύ μεγάλη αλήθεια. Ότι η ήττα που ήταν η πιο πικρή από οποιαδήποτε άλλη στην φετινή πορεία του Eurocup, ήταν εκείνη της τελευταίας αγωνιστικής της Β΄ φάσης των ομίλων στην Γαλλία από την Λε Μαν.
Αυτή που ουσιαστικά έφερε τον Άρη απέναντι στην Βαλένθια με μειονέκτημα έδρας ενώ διαφορετικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βρισκόταν στην θέση της Άλμπα Βερολίνου, ν' αντιμετωπίζει την Χάποελ Ιερουσαλήμ με πλεονέκτημα έδρας. Σίγουρα το έργο της θα ήταν σαφώς πιο εύκολο απέναντι σε μία ομάδα την οποία ήξερε και από την πρώτη φάση του θεσμού.

Πλέον ο Μπλατ καλείται να διαχειριστεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χθεσινό αποκλεισμό ενόψει των τεσσάρων αγωνιστικών που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος, όπου στόχος του Άρη δεν είναι άλλος από το "τέσσερα στα τέσσερα" για ένα καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ.

Ο Άντριου Μπετς σε δηλώσεις του για την ήττα από την Βαλένθια τόνισε: " Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που αποχαιρετήσαμε το Eurocup. Ήρθαμε με σκοπό να κερδίσουμε και να προκριθούμε αλλά δεν καταφέραμε να περάσουμε στην τελική τετράδα".

"Ήταν καλύτεροι από μας που δεν παίξαμε όπως έπρεπε ώστε να διεκδικήσουμε αυτό που έπρεπε. Τώρα θα συγκεντρωθούμε ώστε να τα καταφέρουμε στο Πρωτάθλημα

".

Όσο για τον Δήμο Ντικούδη, είχε να πει: " Έπρεπε να παίξουμε και δεν το κάναμε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε την πρόκριση χωρίς να την διεκδικήσουμε στην ουσία. Δεν δείξαμε ως ομάδα κάτι αξιόλογο. Δεν είχαμε ένταση, ξεκινήσαμε άσχημα και όταν συμβαίνει αυτό τότε πέφτουμε ψυχολογικά. Δεν μπορέσαμε να επανέλθουμε και δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε".

"Δεν μας φταίει κάποιος άλλος. Είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε να αντιδράσουμε από εδώ και πέρα στο Πρωτάθλημα και να τελειώσουμε τη σεζόν με όσο περισσότερες νίκες γίνεται, γιατί οφείλουμε να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο μας

".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ