ΑΡΗΣ

Μπετς: "Δίκαια είμαστε τρίτοι"

Μπετς: "Δίκαια είμαστε τρίτοι"
Μπετς

Ο Άντριου Μπετς στάθηκε στην επικράτηση απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και τη δύσκολη συνέχεια

Αρχικά αναφέρθηκε στον τρόπο που οδηγεί τους "κίτρινους" στις νίκες: " Είχαμε καλή αμυντική παρουσία. Δεν στέκομαι στην προσωπική μου απόδοση. Όταν κρατάμε τον αντίπαλο σε χαμηλό σκορ, οι πιθανότητες για να κερδίσουμε είναι μεγάλες. Είμαι χαρούμενος που παίζουμε καλή άμυνα και έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι", συνέντευξη που παραχώρησε στα "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98.7".

Για την εικόνα του παιχνιδιού είπε: «Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες δεν τα κατάφεραν τόσο καλά στον επιθετικό τομέα. Εμείς παίξαμε δυνατή άμυνα και δεν επιτρέψαμε στα επιθετικά ατού του αντιπάλου να σκοράρουν. Είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας και σε συνάρτηση με την καλή άμυνα, πήραμε τη νίκη».

Για την συνέχεια της χρονιάς δήλωσε πως: " Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μας περιμένουν δυνατά παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Αν δείξουμε το ίδιο πάθος και τον ίδιο ζήλο, τότε θα πάμε ακόμα καλύτερα. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Είμαστε η τρίτη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Δίκαια είμαστε τρίτοι".

Κι όσο για την προσωπική του απόδοση ο Μπετς είπε: " Δεν είμαι ακόμα στο καλύτερο σημείο αγωνιστικά. Όσο περνάει ο καιρός μέσα από την προπόνηση θα γίνομαι καλύτερος. Ακόμα μαθαίνω τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών μου. Θα συνεχίσω να βελτιώνομαι και πιστεύω ότι μετά και την αποχώρηση του Μπλάγκοτα Σέκουλιτς μπορώ να γίνω ο βασικός σέντερ της ομάδας".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ