ΑΡΗΣ

Μπετς κι επίσημα

Μπετς κι επίσημα
Μπετς

Παίκτης του Άρη και με την βούλα θα πρέπει να θεωρείται ο διεθνής Άγγλος σέντερ Άντριου Μπετς

Με την απόκτηση του Μπετς ο Άρης γεμίζει την ρακέτα του και συνάμα «ψηλώνει» βάζοντας στην μηχανή του έναν παίκτη ύψους 2.17μ. αξιοποιώντας με τον τρόπο αυτό την κενή θέση του τέταρτου κοινοτικού. Όσο για τα συν του διεθνή Άγγλου για τον Άρη; Ότι πρόκειται για έναν παίκτη εμπειρίας που γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά του ελληνικού πρωταθλήματος από το πέρασμά του από την ΑΕΚ με την οποία το κατέκτησε αλλά και είναι και επιπέδου Ευρωλίγκα.
Μία θέση που είχε μείνει συνειδητά κενή από το καλοκαίρι όταν και χτιζόταν η ομάδα από τον Ιταλό τεχνικό και τους συνεργάτες του. Όσο για την περίπτωση του Ντάλιμπορ Μπάγκαριτς με θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα ως παίκτης του Ολυμπιακού εξετάστηκε αλλά απορρίφθηκε.

Ο Μπετς στις πρώτες του δηλώσεις στον Libero 107,4 FM τόνισε ότι: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θεωρώ τιμή μου που θα παίξω στον Άρη. Σε μία ομάδα με την ιστορία του Άρη. Ο Άρης μου έκανε την κατάλληλη προσφορά, δεν το σκέφτηκα πολύ και υπέγραψα το συμβόλαιό μου", ενώ δεν έκρυψε ότι: "Δεν μπορώ να περιμένω να έρθω στην Θεσσαλονίκη και να παίξω με τον Άρη".

Για το τι θυμάται από το πέρασμά του από την ΑΕΚ από τον Άρη είπε: «Δεν έχω ξεχάσει τους φιλάθλους του Άρη και είμαι πολύ χαρούμενος που θα τους έχω στο πλευρό μου», κι όσο για το υλικό του Άρη τόνισε πως γνωρίζει: "Ξέρω τον Σέκουλιτς", για να ξεκαθαρίσει πως: "Αυτό που θα κάνω είναι ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου".

Για την κουβέντα που είχε με τον Αντρέα Ματσόν τις προηγούμενες μέρες δήλωσε: "Από τα πρώτα πράγματα που μου είπε ο κόουτς Ματσόν ήταν ότι σε θέλουμε για να βγούμε στην Ευρωλίγκα και από αυτό και μόνο κατάλαβα ότι στην ομάδα υπάρχουν φιλοδοξίες".

Σε ερώτηση για τον ερχομό του στην Θεσσαλονίκη απάντησε πως: "Έρχομαι την Κυριακή και χαίρομαι που θα συμβεί αυτό", κι όσο για το τι θα ήθελε να πει στους φιλάθλους του Άρη τόνισε: "Θα παλεύω για αυτούς πάντα και θα δίνω το 100% και ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ