ΑΡΗΣ

Μπετς: "Ο κόσμος άξιζε τη νίκη"

Μπετς: "Ο κόσμος άξιζε τη νίκη"
Μπετς

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Άντριου Μπετς

" Σημειώσαμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για μας. Όχι μόνο γιατί κερδίσαμε τον Ολυμπιακό αλλά γιατί μέσα από το παιχνίδι δείξαμε πάθος και καρδιά. Ήταν πολύ όμορφο το συναίσθημα να κερδίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και θεωρώ ότι άξιζε μία τέτοια νίκη", είπε αρχικά ο Άγγλος σέντερ.

" Είδατε ότι βγάλαμε κάτι πολύ θετικό που έφερε η έλευση του Μπλατ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και είναι ένα πολύ καλό σημείο ενόψει της συνέχειας".

Αναφερικά με τα συναισθήματά του για το γεγονός ότι παρά τη νίκη, χάθηκε η πρόκριση, εξήγησε: " Το τελικό συμπέρασμα για μας είναι καλό παρά τον αποκλεισμό από τον τελικό. Κάποια σουτ και άμυνες δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε την πρόκριση αλλά είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας παίζοντας όπως θέλαμε και επιτέλους κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο".

Τέλος, σχολίασε το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: " Οπωσδήποτε μας περιμένουν πολλά δύσκολα παιχνίδια αλλά έχουμε καλή ομάδα. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να αποφύγουμε κάποια από τα λάθη που κάναμε σήμερα. Εφόσον το κάνουμε αυτό μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια αλλά και να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο".

Πρίφτης: " Θα αλλάξουν κι άλλα πράγματα"
Στις αλλαγές που πρόλαβε να κάνει σε λίγες μέρες ο Ντέιβιντ Μπλατ και οδήγησαν στη νίκη επί του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο βοηθός του Αμερικάνου στον πάγκο του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης.

" Κατ' αρχάς η πολύ καλή εικόνα της ομάδας, είχε να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το κομμάτι της ψυχολογίας. Είναι λογικό οι παίκτες να θέλουν να αποδείξουν την αξία τους στο νέο προπονητή και να παίζουν με μεγαλύτερο πάθος και με περισσότερη ενέργεια", είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ.

" Όσον αφορά το τακτικό κομμάτι της αναμέτρησης, αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε ήταν να παίξουμε λίγο πιο γρήγορα. Να έχουμε περισσότερες κατοχές μπάλας, με αποτέλεσμα να κάνουμε λιγότερα σκριν, μικρότερες επιθέσεις, αλλά πιο συχνές".

"Στην άμυνα, κρατήσαμε τις αρχές που είχε η ομάδα όταν έπαιζε man to man και προσθέσαμε το κομμάτι της ζώνης. Σίγουρα υπήρχαν άμυνες ζώνης και πριν από την έλευση του κόουτς, όμως, αλλάξαμε κάπως τα δεδομένα και σταθήκαμε περισσότερο στα ματς-απ".

"Στην επίθεση προσπαθήσαμε να παντρέψουμε κάποιες κινήσεις που είχε ήδη η ομάδα, μαζί με κάποια νέα πράγματα που πρόλαβε να εισαγάγει ο κύριος Μπλατ, στις λίγες μέρες ομολογουμένως, που έκανε προπόνηση με τους παίκτες. Συγκεκριμένα προσθέσαμε δύο περισσότερες καταστάσεις".

"Σχετικά με την έκβαση του παιχνιδιού και το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πιάσουμε το +14, αυτό έχει να κάνει καθαρά με δύο φάσεις. Το άστοχο τρίποντο του Πάουνιτς, το εύστοχο του Κλέιζα, αλλά κυρίως την προσωπικότητα του Παπαλουκά, ο οποίος την κρίσιμη στιγμή έβγαλε την ομάδα του από το αδιέξοδο".

"Στο μέλλον θα αλλάξουν κι άλλα πράγματα στον Άρη. Ο νέος προπονητής είναι ένας τεχνικός με συγκεκριμένη δική του φιλοσοφία και θεωρώ ότι σίγουρα θα δούμε από την ομάδα πιο γρήγορο μπάσκετ







".












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ