ΑΡΗΣ

Μπετς: "Θα έχουμε δύσκολη αποστολή"

Μπετς: "Θα έχουμε δύσκολη αποστολή"
Μπλατ

Ολοκληρώθηκε η μίνι-προετοιμασία για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (19:00)

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ντέιβιντ Μπλατ, δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση με το "τριφύλλι" τόνισε: " Από πλευράς ποιότητας του αντιπάλου, αυτός είναι ένας από τους δυσκολότερους αγώνες που μπορεί να δώσει οποιαδήποτε ομάδα".

"Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό και το τεχνικό του επιτελείο. Από μια άλλη οπτική γωνία, όμως, δεν είναι τόσο δύσκολος αγώνας για μας, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι το φαβορί, υπερέχοντας σε πολλά και διάφορα σημεία".

"Εμείς από την πλευρά μας έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και αυτή τη φορά



".

Όσο για τον Άντριου Μπετς, είχε να πει: " Είναι ένας πολύ δύσκολος και σημαντικός αγώνας για μας. Χρειαζόμαστε νίκες για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα, αλλά παίζουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού και αυτό κάνει δύσκολη την αποστολή μας".

"Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από κάποιες ήττες στην Ευρώπη και αυτό θα τους κάνει να πεισμώσουν περισσότερο. Παρόλα αυτά, θα πάμε στην Αθήνα για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη

".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ