ΑΡΗΣ

Μπετς: "Το μυαλό μας στον Πανιώνιο"

Μπετς: "Το μυαλό μας στον Πανιώνιο"
Μπετς

"Το μυαλό μας στον Πανιώνιο" τόνισε ο Άντριου Μπετς. "Κρατάμε τη νίκη" πρόσθεσε ο Κίκι Κλαρκ για την ΑΕΛ

Ο Αντρέα Ματσόν είδε τον Νίκο Αργυρόπουλο να τίθεται στην διάθεσή του στην σημερινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο και όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος πλέι μέικερ του Άρη θα κάνει την επανεμφάνισή του.
Ένας από τους παίκτες του Άρη που αναμένεται να έχει πολύ δουλειά από εδώ και στο εξής και ειδικότερα στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν είναι ο Άντριου Μπετς.

Ο Άγγλος σέντερ του Άρη σε δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού με την ΑΕΛ τόνισε ότι: "Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο μα το μυαλό μας να είναι ήδη σε αυτό. Είναι το μόνο που σκεφτόμαστε και πάμε να το κερδίσουμε"

Αναφερόμενος στην νίκη επί της ΑΕΛ είπε: "Δεν περιμέναμε να μας δυσκολέψουν τόσο. Ωστόσο πήραμε την νίκη με την οποία κάναμε ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο μας"

Από την πλευρά του ο Κίκι Κλαρκ τόνισε: "Αυτό που κρατάμε είναι ότι κερδίσαμε και συνεχίζουμε να τελειώσουμε όπως πρέπει την κανονική περίοδο πριν πάμε στα πλέι οφ"

Τέλος ο Μπρέισι Ράιτ στο φετινό ντεμπούτο στο Αλεξάνδρειο για επίσημο παιχνίδι της ομάδας δεν έκρυψε πως: "Μόλις ξαναμπήκα στο γήπεδο και είδα τον κόσμο στις κερκίδες θυμήθηκα το ότι ζήσαμε πέρσι".

Κι όσο για την νίκη επί της ΑΕΛ αλλά και το παιχνίδι που ακολουθεί την Μεγάλη Τετάρτη με τον Πανιώνιο δήλωσε: "Χάρη στην απόδοσή μας στην τελευταία περίοδο πήραμε αυτό που θέλαμε και πλέον μέσα από όσα θα μας πει ο κόουτς θα κοιτάξουμε να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανιώνιο".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ