ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Μπέβερλι για πόλεμο στο Ισραήλ: "Έχω συνηθίσει να βλέπω νέους να πεθαίνουν και να θάβουμε αυτούς που μας μεγάλωσαν"

Μπέβερλι για πόλεμο στο Ισραήλ: "Έχω συνηθίσει να βλέπω νέους να πεθαίνουν και να θάβουμε αυτούς που μας μεγάλωσαν"
PRINTSCREEN

Με αφορμή την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ, ο Πάτρικ Μπέβερλι ανέφερε αφοπλιστικά ότι έχει συνηθίσει να ζει σε τέτοιο περιβάλλον, να βλέπει νέους να πεθαίνουν και να θάβει τους ανθρώπους που τον μεγάλωσαν.

Ο Πάτρικ Μπέβερλι υπέγραψε στη Χάποελ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα και στις πρώτες ημέρες της νέας σεζόν βιώνει, ήδη, μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή, η οποία, ωστόσο, δεν είναι πρωτόγνωρη για εκείνον.

Στο podcast που δημοσιεύει ο ίδιος, μίλησε για τη ζωή του ως παίκτης της ομάδας από το Ισραήλ και εξομολογήθηκε ότι δεν τον ξενίζει να βρίσκεται σε τέτοια περιβάλλοντα. Μάλιστα, ο Μπέβερλι ανέφερε ότι στο Σικάγο είχε συνηθίσει να βλέπει νέους ανθρώπους να πεθαίνουν, τονίζοντας, παράλληλα, ότι δεν μιλούσε κανείς για όσα γίνονταν.

"Έχω συνηθίσει σε τέτοιο περιβάλλον. Όταν ήμουν παιδί, γίνονταν περισσότεροι φόνοι στο Σικάγο παρά στο Ιράκ, οπότε είχα συνηθίσει να παρακολουθώ πόσο σκληρό είναι να πεθαίνουν νέοι άνθρωποι ή πώς να θάβουμε αυτούς που μας μεγάλωσαν. Οπότε για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας, ξέρω αυτή την κατάσταση στην οποία ζω.

Τώρα όλοι με ρωτούν αν είμαι καλά, πώς τα πάω εδώ. Όταν έπαιζα στο Σικάγο, κανείς δεν νοιαζόταν που έθαψα έναν φίλο ή ότι πλήρωσα για την κηδεία μιας μητέρας που έχασε το 16χρονο παιδί της. υιός. Κανείς δεν μιλά για αυτό... ", ανέφερε αφοπλιστικά ο πρώην NBAer, μιλώντας για τη ζωή στις ΗΠΑ.

Ο Μπέβερλι αναφέρθηκε στη σύσκεψη που έγινε μεταξύ των παικτών της Χάποελ στα αποδυτήρια μετά το ματς με τη Λιετκαμπέλις: "Τους ρώτησα αν οι οικογένειές τους ήταν καλά, αυτό ήταν το μόνο πράγμα που είχε σημασία για μένα. Ξέρω ότι όλοι βρίσκονται σε καταφύγια, αλλά οι δυνατοί συναγερμοί κινδύνου ενοχλούν όλο τον κόσμο και ειδικά τα παιδιά. Δυστυχώς, δεν είναι ξένοι σε αυτό το είδος ζωής και όταν μια τέτοια κατάσταση γίνεται κανόνας, απλά τη συνηθίζεις".

Ο Αμερικανός περιφερειακός είχε διαμείνει σε διαφορετικό ξενοδοχείο από την ομάδα, ενώ αποφάσισε να επιστρέψει στο Ισραήλ παρά την απειλή επίθεσης από το Ιράν στη χώρα, μια επιλογή που δεν έκαναν όλα τα υπόλοιπα μέλη της Χάποελ.

TAGS ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΙΣΡΑΗΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ