ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέβερλι: "Παράδεισος η Ελλάδα"

Μπέβερλι: "Παράδεισος η Ελλάδα"
Μπέβερλι Ουέιφερ NEWSPORTS

"Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό" δήλωσε ο Πάτρικ Μπέρβερλι που έχει ενθουσιαστεί με την Ελλάδα

Πως είναι η πρώτη εβδομάδα σου στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό;

Όλα είναι υπέροχα. Δε θέλω να πω μεγάλα λόγια, απλά και μόνο για να χαϊδέψω τα αυτιά των ανθρώπων της ομάδας. Το εννοώ πραγματικά ότι όλα είναι υπέροχα. Αν και μας λείπουν πολλοί ακόμα παίκτες από της προπονήσεις, το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό και η δουλειά που γίνεται πάρα πολύ ποιοτική.

Ποιο είναι οι προσωπικοί σου στόχοι από τις σεζόν που θα παίξεις στον Ολυμπιακό; Θεωρείς ότι είναι το «διαβατήριο» σου για το ΝΒΑ.

Το είπα και μόλις ήρθα, θα το πω και τώρα, θα το λέω συνέχεια. Το ΝΒΑ είναι σημαντικό για όλους τους μπασκετμπολίστες, αλλά αυτή τη στιγμή δε με απασχολεί καθόλου. Εγώ θέλω να παίζω μπάσκετ κι αν μπορώ να το κάνω στον Ολυμπιακό και να βοηθάω την ομάδα μου, τότε μακάρι να μείνω για πολλά χρόνια.

Ποιες είναι οι πρώτες σου εμπειρίες από την Ελλάδα;

Απίστευτη χώρα. Πρέπει να είστε όλοι πολλοί τυχεροί. Κάπως έτσι πρέπει να είναι και ο παράδεισος (γέλια). Μου αρέσει πολύ που όλοι μιλούν αγγλικά, που όλοι είναι ευγενικοί και που μπορώ να βρω αμερικάνικο φαγητό. Πέρασα δύσκολες ώρες στην Ουκρανία (γέλια).

Πόσο σημαντικό είναι για σένα να προπονείσαι δίπλα σε παίκτες όπως ο Ουέιφερ και ο Τσίλντρες που έχουν δημιουργήσει ένα σπουδαίο όνομα στο ΝΒΑ;
Είναι και οι δυο τους σπουδαίοι παίκτες, αλλά κυρίως καταπληκτικά παιδιά. Ο Τζος έχει αναλάβει το ρόλο του οικοδεσπότη και μας έχει κάνει να νιώθουμε πολύ άνετα. Γενικά το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και παρότι είμαστε νέοι τόσο εγώ όσο και ο Βον, δε νιώθουμε έτσι.

Ευρωμπάσκετ θα δεις;

Αστειεύεσαι; Όλα τα παιχνίδια όποτε δεν έχουμε προπόνηση. Μπορεί να δω όποιο παιχνίδι μπάσκετ μπορείς να φανταστείς, αλλά τη συγκεκριμένη διοργάνωση θέλω πολύ να την παρακολουθήσω γιατί συμμετέχουν σπουδαίοι παίκτες. Θα υποστηρίζω και την Ελλάδα αφού πλέον είμαι μέλος του ελληνικού μπάσκετ.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ