ΑΡΗΣ

Μπιέλα-Άρης: 75-68

Μπιέλα-Άρης: 75-68
Άρης-Μπιέλα

Στην τέταρτη θέση στο τουρνουά του Μονκαλιέρι τερμάτισε ο Άρης που ηττήθηκε από τη Μπιέλα με 75-68

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος από την αρχή ως το τέλος του, με τους «κίτρινους» να βρίσκονται πολύ κοντά στη νίκη, αλλά να μένουν όμως από δυνάμεις στο τέλος ελέω των πολλών απουσιών και μοιραία γνώρισαν την ήττα από την Μπιέλα που παρατάχθηκε πλήρεις στο παρκέ.
Και στο σημερινό φιλικό όπως και στα προηγούμενα πέντε επί ιταλικού εδάφους ο Αντρέα Ματσόν δεν χρησιμοποίησε τους Νίκο Αργυρόπουλο και Σον Μάρσαλ τους οποίους προτίμησε να προφυλάξει.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 40-36, 51-53, 75-68

Μπιέλα (Μπέκι): Ρασπίνο 6(1), Σπινέλι 8, Γκαρσία, Γκάρι 18(3), Γκιστ 7, Ροτόντο, Σμιθ 15(3), Αραντόρι 4, Γκέινς 11(2), Πλέιστεντ 6.

Άρης (Ματσόν): Κλαρκ 8(1), Σκορδίλης 13, Ηλιάδης 16(2), Παπανικολάου 2, Αγαδάκος 6, Μπάρλος 10(2), Τσαλδάρης 5(1), Νέλσον 8, Χαριτόπουλος, Μούρτος.

Ο Αντρέα Ματσόν αμέσως μετά την λήξη της φιλικής αναμέτρησης τόνισε: " Ήμασταν κοντά στο σκορ ως το τέλος του αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε με φουλ ρόστερ. Επιδείξαμε πολύ καλό ομαδικό πνεύμα και παλέψαμε σκληρά, αλλά εξουθενωθήκαμε όπως ήταν λογικό έπειτα από την υπέρ προσπάθεια που καταβάλλαμε στον χθεσινό αγώνα απέναντι στην Σιένα.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τον Σκορδίλη που τα πήγε πολύ καλά επιθετικά σημειώνοντας 13 πόντους, ενώ φαίνεται μέσα από όλα τα φιλικά που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής ότι κερδίσαμε πίσω έναν πολύ σημαντικό παίκτη όπως είναι ο Ηλιάδης. Επίσης σταθεροί σε απόδοση ήταν ο Μπάρλος και ο Μούρτος".

Ο Ιταλός κόουτς κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό από τις μέχρι τώρα εντυπώσεις που έχει αποκομίσει μέσα από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στα φιλικά επί ιταλικού εδάφους παρατήρησε: "Σε γενικές γραμμές, η ομάδα σε όλα τα φιλικά που έδωσε μέχρι στιγμής έχει πολύ καλό πνεύμα και θεωρώ ότι έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα. Περιμένω βέβαια να επιστρέψουν και οι παίκτες που λείπουν λόγω τραυματισμών γιατί τους χρειαζόμαστε.

Από το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται να έχουμε ιατρική ενημέρωση για την κατάσταση τους και από την Τρίτη ελπίζω να συνεχίσουμε την προετοιμασία όλοι μαζί, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που πλησιάζει".

Η αποστολή του Άρη πρόκειται να αναχωρήσει αύριο αεροπορικώς από το Τορίνο για την Ρώμη και από εκεί για την Θεσσαλονίκη στην οποία αναμένεται να φτάσει στις 13:30.

Ο Αντρέα Ματσόν θα δώσει ρεπό αύριο στους παίκτες του, προκειμένου να ξεκουραστούν από το πολύωρο ταξίδι, αλλά και τα συνεχόμενα φιλικά που έχουν δώσει όλες αυτές τις μέρες, ενώ οι επιστροφή τους στις προπονήσεις θα γίνει από μεθαύριο Τρίτη (23/09).

Τέλος, αύριο στις 3:00 τα ξημερώματα πρόκειται να φτάσει αεροπορικώς στην Θεσσαλονίκη ο Αντόν Γκαβέλ που ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σλοβακίας.





















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ