EUROLEAGUE

Μπλάκμαν: "Δεύτερη πατρίδα μου"

Για τους... Μάβερικς, την Ελλάδα και το φάιναλ-φορ μίλησε η μεγάλη δόξα του ΝΒΑ, Ρολάντο Μπλάκμαν

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Ντάλας Μάβερικς, με 16.643 πόντους, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων για την πόλη της Αθήνας, τη διοργάνωση αλλά και τον απρόσμενο αποκλεισμό των Ντάλας Μάβερικς στα πλέι οφς του ΝΒΑ, τα ξημερώματα.
Ο Μπλάκμαν, που είναι βοηθός τζένεραλ μάνατζερ στους Ντάλας Μάβερικς, δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή στην Αθήνα: "Κάθε φορά που έρχομαι στην Αθήνα, νιώθω σα να βρίσκομαι στη 2η πατρίδα μου. Αν κι έπαιξα κάτι λιγότερο από έναν χρόνο στην ΑΕΚ (περίοδος 1994- ’95), ανέπτυξα ιδιαίτερους δεσμούς με την Αθήνα. Λατρεύω τους Έλληνες.

Πέρασα μία υπέροχη χρονιά στην ΑΕΚ και όποτε μπορώ επισκέπτομαι στην Ελλάδα. Η διεξαγωγή του Φάιναλ Φορ, αποτελεί άλλη μία απόδειξη ότι η Αθήνα είναι η κορυφαία μπασκετούπολη της Ευρώπης".



Αναφερόμενος στον αποκλεισμό –σοκ των Μάβερικς από τους Γκόλντεν Στέητ Ουόριορς, στον α’ γύρο των πλέι οφς του ΝΒΑ, ο Μπλάκμαν -του οποίου το Ντάλας απέσυρε τη φανέλα με το Νο 22 το 2000- είπε απογοητευμένος: "Ήταν ένα σοκ για όλους. Αποδείχθηκε ότι δεν έχει σημασία με τι ρεκόρ ολοκληρώνει μία ομάδα τις υποχρεώσεις της στην κανονική περίοδο.

Αλλά τι πράττει όταν ξεκινούν τα πλέι οφ. Θα μαζέψουμε τα κομμάτια μας, θα κάνουμε την αυτοκριτική μας και θα προσπαθήσουμε να μάθουμε από τα λάθη μας"

.



TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ