EUROCUP

Μπλατ: "Αφού έπεσε το τείχος μπορούμε"

Μπλατ: "Αφού έπεσε το τείχος μπορούμε"
Μπλατ

Mία πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία για το ματς με την Άλμπα (Τρίτη, 21:00, Βερολίνο)

O Nτέιβιντ Μπλατ έχει προγραμματίσει ακόμα μία για τη μέρα του αγώνα επί γερμανικού εδάφους, ενώ στις δηλώσεις του τη Δευτέρα εμφανίστηκε αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα.
" Η Άλμπα είναι μία ποιοτική ομάδα και πρώτη στον όμιλό μας μετά από δύο πολύ καλές νίκες που σημείωσε. Μία ομάδα έμπειρη, με σταθερότητα και καλά προπονημένη και ικανή για να κάνει καλά πράγματα", είπε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ.

" Εμείς θα έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή και θα πάμε για την νίκη μετά από δύο κλειστές ήττες που έχουμε γνωρίσει. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε κάποιο άγχος", ενώ αστειευόμενος είπε: " Εδώ έπεσε το τείχος του Βερολίνου, γιατί να μην μπορούμε εμείς να κερδίσουμε"!

Από την πλευρά του ο Δήμος Ντικούδης, είπε: " Έχουμε ξεκινήσει να αναλύουμε την Άλμπα την οποία έχουμε δει και στο βίντεο. Πρόκειται για μία καλή ομάδα. Το θέμα όμως είναι να προετοιμαστούμε εμείς κατάλληλα για τη νίκη, μετά τις δύο ήττες που έχουμε γνωρίσει με μικρές διαφορές, κάτι που είναι και το μόνο θετικό".

" Η Άλμπα μπορεί να είναι καλή ομάδα αλλά από την δική μας απόδοση θα εξαρτηθεί το αν θα μπορέσουμε να κερδίσουμε, έχοντας πλέον καλύτερη ψυχολογία μετά την νίκη μας στο ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ".






TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ