ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Μπλατ αντί Μεσίνα;

Μπλατ αντί Μεσίνα;

Μια εβδομάδα μετά το "ο Μεσίνα του χρόνου θα πάει στις ΗΠΑ", ο Ντέιβιντ Μπλατ αναφέρεται ως ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Ιταλό, στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ.

Από την αρχή της σεζόν έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία πως ο Έτορε Μεσίνα δεν θα εξαντλήσει το συμβόλαιο που έχει με την ΤΣΣΚΑ (λήγει το καλοκαίρι του 2015), διότι έχει αποφασίσει να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να εργαστεί (ξανά), ως ασίσταντ σε ομάδα του ΝΒΑ.

Ποια ομάδα θα είναι αυτή; Έχουν ακουστεί οι Λέικερς, τους οποίους ενδέχεται να αναλάβει ο Κουίν Σνάιντερ, πρώην βοηθός του Μεσίνα στην ΤΣΣΚΑ και νυν ασίσταντ του Μάικ Μπάντενχολζερ στους Ατλάντα Χοκς. Αν δεν μετακομίσει στο Λος Άντζελες, δεν αποκλείεται να πάει στο Σαν Αντόνιο και να γίνει συνεργάτης του Γκρεκ Πόποβιτς.

Εν πάση περιπτώσει, από τότε είχε ακουστεί το όνομα του Ντέιβιντ Μπλατ ως επικρατέστερου διαδόχου του (και οι... ρίζες του Αμερικανοεβραίου κόουτς παίζουν μεγάλο ρόλο). Αυτό έγραψε σήμερα (14/4) η ιστοσελίδα Sport5.co.il, προσθέτοντας ότι οι όποιες συζητήσεις δεν θα ξεκινήσουν πριν το τέλος των play offs της Euroleague. Δεν παρέλειψαν να ενημερώσουν πως αυτό που είχε να πει ο Μπλατ επί του θέματος ήταν " θα ήθελα να μείνω άλλο ένα χρόνο στη Μακάμπι".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ