ΑΡΗΣ

Μπλατ: "Παίκτης ποιότητας ο Ουόλς"

Μπλατ: "Παίκτης ποιότητας ο Ουόλς"
ουολς INTIME SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Άρη έκανε το απόγευμα (16:30) στο Αλεξάνδρειο ο Ματ Ουόλς

Ο Αμερικανός φόργουορντ δείχνει να προσαρμόζεται στο νέο του περιβάλλον και το βράδυ της Τρίτης (21:00) κόντρα στην Άλμπα για την τέταρτη αγωνιστικής της φάσης του Τοp-16 του Eurocup, θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα "νούμερο 20".
" Έχουμε τώρα κάπως διαφορετική ομάδα με την παρουσία του Ματ Ουόλς. Εκτός ωστόσο από την παρουσία του Ματ είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τον τραυματισμό του Άαρον Μάιλς αλλά παρόλα αυτά θα παίξει αύριο", τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του Άρη με αφορμή και την απόκτηση του Ουόλς.

Για την λογική της απόκτησης του Αμερικανού φόργουορντ και πρώην της σλοβένικης Ολίμπια Λουμπλιάνας σχολίασε: " Έτσι απλά η ομάδα υπέφερε από παραγωγικότητα στην επίθεση. Ο Ματ είναι ένας σκόρερ και θα μας βοηθήσει. Έχει εμπειρία Ευρωλίγκα αλλά και από το ελληνικό πρωτάθλημα ενώ είναι και ένας παίκτης ποιότητας που δεν χρειάζομαι πολλές συστάσεις".

Όσο για το πώς έχει δει την Άλμπα στα παιχνίδια που μεσολάβησαν από το πρώτο τους ραντεβού στο Βερολίνο και την O2 Arena σημείωσε: " Η Άλμπα είναι μία ομάδα που όταν παίζει το δικό της μπάσκετ είναι αποτελεσματική".

" Πριν δύο εβδομάδες είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ευτυχώς το κερδίσαμε παρά το ότι πήγε στον δικό τους ρυθμό. Αύριο ωστόσο θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό παιχνιδιού".

Πάουνιτς: " Μεγάλη ευκαιρία"

Από την πλευρά του ο διεθνής Σέρβος γκαρντ του Άρη, Ιβάν Πάουνιτς, σημείωσε: " Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για μας με την Άλμπα να είναι στην 1η θέση του ομίλου μας".

" Εμείς την κερδίσαμε στην έδρα της στο Βερολίνο και αύριο στην έδρα μας έχουμε την μεγάλη ευκαιρία να την ξανακερδίσουμε και να αυξήσουμε τις ελπίδες μας για πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί και πιστεύω είμαι σίγουρος ότι θα την κερδίσουμε".










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ