EUROCUP

Mπλατ: "Πρόκληση το ματς με τη Λε Μαν"

Mπλατ: "Πρόκληση το ματς με τη Λε Μαν"
Μπλατ

Πρόκληση χαρακτήρισε το ματς της Τρίτης (21:00, Αλεξάνδρειο) με τη Λε Μαν ο Ντέιβιντ Μπλατ

Ο Αμερικάνος κόουτς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης του Άρη, το απόγευμα της Δευτέρας: "Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για το Τop-16 του Eurocup και κρίνει τη συνέχεια του θεσμού".
"Η Λε Μαν έχει πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και στην Γαλλία όπου είναι πρώτη. Ο κόουτς Τζάκσον κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι μία ομάδα που θα πρέπει να κερδίσουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Για την χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό είπε: "Το χθες είναι χθες και αυτό που έχει σημασία είναι να δούμε το αύριο σ' ένα παιχνίδι που θα πρέπει να κερδίσουμε. Η αρχή μου είναι να χαιρόμαστε το άθλημα ως ομάδα αλλιώς ας παίξουμε τένις. Και θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί που ασχολούμαστε με το μπάσκετ".

Σε ερώτηση αναφορικά με την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, απάντησε: "Ήθελα να έχουμε καλύτερο ξεκίνημα από τα προηγούμενα παιχνίδια και το καταφέραμε. Παίξαμε για να κερδίσουμε και αυτό που θέλω αύριο είναι να κερδίσουμε".

"Βλέποντας επαγγελματικά αυτό το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό από το χθεσινό. Είναι μεγάλη πρόκληση για μας που δεν είχαμε χρόνο να το προετοιμάσουμε".

Μάιλς: " Όλα για τη νίκη"
Από την πλευρά του ο Άαρον Μάιλς τόνισε: "Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας αύριο με τη Λε Μαν. Διαθέτει καλούς παίκτες και το στιλ που χαρακτηρίζει τις γαλλικές ομάδες. Ο προπονητής μας έχει αναλύσει ένα κομμάτι της και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη".

Για την αναγκαιότητα της νίκης είπε: "Οπωσδήποτε είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός αγώνας όπου θα πρέπει να πάρουμε την νίκη για να μείνουμε στο κυνήγι της πρόκρισης. Έχουμε προετοιμαστεί και πνευματικά και θα μπούμε για να κάνουμε αυτό που πρέπει".

Tέλος, εξήγησε κατά πόσο έχει άποψη για τη Λε Μαν: "Δεν γνωρίζω καλά την Λε Μαν γιατί είναι μία ομάδα που έχει αλλάξει από τότε που έπαιζα στην Γαλλία και στην Ορτέζ. Ωστόσο θα έχει τα χαρακτηριστικά μίας γαλλικής ομάδας. Όλες έχουν αθλητικά προσόντα, πηδούν για τα ριμπάουντ και κάνουν ότι μπορούν για τη νίκη. Ο κόουτς μας έχει ενημερώσει και είμαστε έτοιμοι".













TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ