ΑΡΗΣ

Μπόγρης για το Eurocup

Μπόγρης για το Eurocup
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μπόγρης μπορεί να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει όμως στο Eurocup.

Δεν είναι τυχαίο ότι το ενδεχόμενο αυτό υφίσταται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και πάλι από το απόγευμα της Παρασκευής.

Από την στιγμή δηλαδή που ο 22χρονος διεθνής σέντερ με ύψος 2.10μ. έλυσε το συμβόλαιό του με τον Περιστέρι.

Η πρώτη κουβέντα έχει ήδη γίνει και απομένει να φανεί αν μέσα στις επόμενες μέρες θα προχωρήσει ώστε στην δεύτερη απόπειρά του το φλερτ του Άρη με τον Μπόγρη να μετουσιωθεί σε γάμο.

Η απόφαση της ΕΟΚ να μην επιτραπεί τελικά η μετακίνηση παίκτη που έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στον φετινό θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος σε άλλη ελληνική ομάδα απαγορεύει στον Μπόγρη να παραμείνει εντός συνόρων.

Όπως για παράδειγμα να πάει μετά την λύση του συμβολαίου του με το Περιστέρι στον Άρη και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αλεξανδρή στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Κι αυτό γιατί ο 22χρονος διεθνής σέντερ είχε πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Αργύρη Πεδουλάκη στο παιχνίδι Κυπέλλου του Περιστερίου για την Β΄ αγωνιστική της Β΄ φάσης στην Πάτρα με τον Απόλλωνα.

Δεν υπάρχει όμως απαγορευτικό να αγωνιστεί με άλλη ελληνική ομάδα και δη με τον Άρη στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και πιο συγκεκριμένα στο Eurocup με τις υποχρεώσεις στην Α΄ φάση των ομίλων να ξεκινάνε στις 15 Νοεμβρίου.

Στα θετικά για τον Άρη είναι ότι προτεραιότητα για τον Μπόγρη δεν έχει το οικονομικό όσο το να πάρει επίσημα παιχνίδια στα πόδια του και όχι να πάει σε κάποια ομάδα του εξωτερικού για να δοκιμαστεί πριν υπογράψει.

Ο Αλεξανδρής εξάλλου τον ήθελε προ ημερών και συνεχίζει να επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για την ενίσχυση της ρακέτας του κάτι που θα του δοθεί η δυνατότητα να το κάνει με τον 22χρονο διεθνή σέντερ.

Αυτό σημαίνει πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο αν τελικά θα προχωρήσει ή όχι το φλερτ της ΚΑΕ Άρης με τον Μπόγρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ