ΑΡΗΣ

Μπόισα: "Έχουμε το πλεονέκτημα"

Μπόισα: "Έχουμε το πλεονέκτημα"
Μπόισα

Δύο νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές της Α1 ζήτησε ο Βλάντιμιρ Μπόισα

" Στόχος μας είναι να κερδίσουμε σε όλους τους αγώνες που απέμειναν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Παίζουμε πάντα για την ιστορία του Άρη, τους φιλάθλους μας, αλλά και την υπερηφάνεια μας που αγωνιζόμαστε σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο", είπε ο Γεωργιανοσλοβένος φόργουορντ, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

"Μετά την τελευταία νίκη επί του Ρεθύμνου η ψυχολογία μας βρίσκεται σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο και θέλουμε να πράξουμε αντίστοιχα την Κυριακή κόντρα στο Αιγάλεω

".

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με το "Σίτι", τόνισε: " Θα έχουμε σίγουρα το πλεονέκτημα δεδομένου ότι θα αγωνιστούμε στην έδρα μας, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα. Πρέπει για μια ακόμη φορά να αποδείξουμε την αξία μας μέσα στο παρκέ και ασφαλώς σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, όπως και όποια ομάδα έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα".

"Έχει αποδειχθεί εξάλλου στο ελληνικό Πρωτάθλημα ότι δεν πρέπει να υποτιμήσεις καμία ομάδα, γιατί αν το κάνεις κινδυνεύεις να το πληρώσεις ακριβά. Και εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση για απώλειες. Το παν είναι από την αρχή να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να παίξουμε όπως ξέρουμε. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε θεωρώ ότι θα φτάσουμε σε μια ακόμη νίκη

".

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με το Αιγάλεω
Όσον αφορά στα εισιτήρια για το παιχνίδι με την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, τέθηκαν σε κυκλοφορία σύμφωνα με ανακοίνωση που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Οι τιμές των εισιτηρίων
Θύρα 1: 10 ευρώ
Θύρα 2-3: 20 ευρώ
Θύρα 4: 10 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 10 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: " Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους σήμερα και αύριο από τα γραφεία του Άρη (τηλ. 2310 265-600) από τις 09:00 μέχρι και τις 18:00, τον Α.Σ. Άρη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), τους Συνδέσμους Φίλων Άρη (SUPER 3, Ιερολοχίτες και Κιτρινόμαυροι Ευόσμου), αλλά και από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα".















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ