ΑΡΗΣ

Μπόισα: "Όλη την προσοχή στην ΑΕΛ"

Μπόισα: "Όλη την προσοχή στην ΑΕΛ"
Μπόισα

Με μοναδικό απόντα τον Σπύρο Παντελιάδη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με την ΑΕΛ

Οι "κίτρινοι" ολοκλήρωσαν σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία τους κάνοντας μια δίωρη προπόνηση στο Αλεξάνδρειο και στις 18:30 θα αναχωρήσουν οδικώς με προορισμό την Λάρισα. Εκτός αποστολής προτιμήθηκε να μείνει ο Παντελιάδης και την θέση του στην 12αδα θα συμπληρώσει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.
Στον Άρη αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή την αυριανή αναμέτρηση κάτι που επιβεβαιώνει ο Βλάντιμιρ Μπόισα στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τονίζοντας ότι: " Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας, αφού η ΑΕΛ έχει αποδείξει μέσα από τις φετινές της εμφανίσεις ότι είναι μια επικίνδυνη ομάδα, την οποία άμα δεν την προσέξεις μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Έχω ενημερωθεί εξάλλου ότι μας είχε δυσκολέψει πολύ στον αγώνα του πρώτου γύρου μέσα στην έδρα μας και σίγουρα θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι αυτήν την φορά που θα τους αντιμετωπίσουμε στην έδρα τους".

"Τη δεδομένη χρονική στιγμή στρέφουμε όλη μας την προσοχή στην ΑΕΛ, αφού η νίκη είναι επιτακτική στην προσπάθεια μας να διατηρηθούμε στην τρίτη θέση και εφόσον προκύψουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις να διεκδικήσουμε ακόμη και την δεύτερη. Μόνο όταν τελειώσει ο αυριανός αγώνας θα ασχοληθούμε με αυτόν που ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας, όπου θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να διεκδικήσουμε την πρόκριση, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό με βάση τα υπάρχουσα δεδομένα

".

Όσο για το τι χρειάζονται οι "κίτρινοι", προκειμένου να επιστρέψουν νικητές από την Λάρισα, όπως ακριβώς είχαν πράξει και με την Ολύμπια Λάρισας στο κλειστό της Νεάπολης, ο διεθνής Γεωργιανοσλοβένος φόργουορντ παρατηρεί: " Πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να μην αφήσουμε τα ατού της ΑΕΛ να κάνουν το παιχνίδι τους. Το θέμα είναι να επιβάλλουμε από την αρχή τον δικό μας ρυθμό, να παίξουμε ομαδικά στην επίθεση, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και μέσα από την καλή άμυνα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Σεβόμαστε την ΑΕΛ όπως κάθε αντίπαλο, αλλά πιστεύω ότι εφόσον παίξουμε όπως ξέρουμε τότε θα είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε".


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ